04 / 05 / 2024

Dönüşümde Kartal Modeli

Dönüşümde Kartal Modeli

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Kartal Belediyesi'nden bir ilk!

Bir kamu kurumu olarak Kartal Belediyesi, Türkiye’ye de ilk kez ‘Deprem Erken Uyarı ve Gerçek Zamanlı Yapı Sağlığı İzleme Sistemi’ni kullanmaya başladı.

Amad Gayrimenkul’den Kartal Yatırım Zirvesi'ne destek!

Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

Kartal'da metruk binalar yıkılıyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Usta Sitesi’nde yıkım başladı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün ortaya koyduğu 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile 2009 yılından bu yana kentsel dönüşüm çerçevesinde gerçekleştirilen yıkımlar, diğer ilçelerden farklı olarak törenle yapılmaya devam ediyor.

Dönüşümde Kartal Modeli örnek alınan proje oldu!

Dönüşümde Kartal Modeli örnek alınan proje oldu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün 2009 yılında seçim bildirgesine koyarak, öngörüsüyle uygulamaya soktuğu ‘dönüşüm’ ilçede hızla devam ediyor.

Kentsel dönüşümde yeni bir süreç başlatılacak!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "İnşallah el birliği yaparak İstanbulumuzda Kartal'daki bu mahalleden başlayan tıpkı Cumhurbaşkanımızın 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, buradan çıkarmamız gereken önemli dersler var' cümlesinde olduğu gibi dönüşümde buradan yeni bir süreç başlatılacak" dedi.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Erzurum kentsel dönüşümde Türkiye'ye rol modeli oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Korunan tarih, dönüşen şehir” sloganıyla kentsel dönüşümde yaptıkları çalışmaları anlattı..

Kentsel dönüşümde bütüncül yaklaşım modeli uygulanacak!

Hükümetin 2018 programına göre kentsel dönüşümde artık bütüncül bir uygulama modeli geliştirilecek. Bütüncül uygulama modeli niteliği ve süreçleri iyi tanımlanmış, sosyo-ekonomik boyutları güçlendirilmiş ve katılımcı bir yaklaşıma dayanıyor. 

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Kartal'da kentsel dönüşüm yıkımları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün başlattığı 'Dönüşümde Kartal Modeli' uygulamaları çerçevesinde binalar yeni çehrelerine kavuşmaya devam ediyor.

Kartal Cemal Ağa Sitesi yarın yıkılıyor!

Kartal'da bina yıkımları 'Dönüşümde Kartal Modeli' adı ile yapılıyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün geliştirdiği bu proje ile Cemal Ağa Sitesi ve civarında yer alan 7 bina yarın yapılacak törenin ardından yıkılacak.

Altınok Öz: Deprem ve kentsel dönüşümde öncüyüz!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Öz, Türkiye’de deprem dönüşümde öncü belediyenin Kartal Belediyesi olduğunu söyledi.

Altınok Öz: Dönüşümde kimseyi yerinden etmedik!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, muhtarlarla gerçekleştirdiği 84. toplantısında, ilçede yürütülen çalışmalar ve Londra temaslarını anlattı. Öz: "Dönüşümde kimseyi yerinden etmedik" dedi

Altınok Öz: Kartal'daki dönüşümde mütevazı olamayız!

Kartal Kent Konseyi Başkanı Demet Songurtekin, Kadın Meclis Başkanı ve üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz: “ Benim varlığım Kartal için önemli bir avantajdır. Dönüşümde mütevazı değiliz.”dedi.

Dönüşümde Kartal Modeli Haberi

Dönüşümde Kartal Modeli

Kartal Belediyesi’nin depreme dayanıksız, ekonomik ömrünü tamamlamış binaların depremlerde can ve mal kaybına neden olmaması için başlattığı “Deprem ve Yerinde Dönüşüm Projesi” kapsamında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Eczacıbaşı Sitesi'nde yıkım başladı

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları çerçevesinde Orhantepe Mahallesi Kampyolu Caddesi’nde yer alan 12 bin 540 ada 2 parsel üzerine kurulu 5’er kattan oluşan 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'nde dönüşümün ilk adımı için yıkım başladı. 

“Dönüşüm konusunda bakanlık bizi örnek gösteriyor”

Yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, törende önemli açıklamalarda bulundu. Öz, ,“Türkiye’de kentsel dönüşümü Kartal Belediyesi’nden daha başarılı yapan bir belediye yok. Bu konuda hiç mütevazı olamayız. Bakanlık da bizi örnek gösteriyor. Bu noktaya...