22 / 05 / 2024

Dorçe Prefabrik deprem bölgeleri

Dorçe Prefabrik deprem bölgeleri

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Tokat depremlerinden sonra deprem uzmanları peş peşe açıkladı! 5.6 büyüklüğünde deprem olabilir!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ederken deprem uzmanlarından peş peşe açıklama geldi.  5.6 büyüklüğünde deprem olabilir...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeter artık' dedi: Doğu'da 5.7, Anadolu'da 6.2, Batı'da 6.4 büyüklüğünde deprem eşiği...

Son zamanlarda Türkiye beşik gibi sallanırken, vatandaşların deprem tedirginliği de gün geçtikçe artıyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından 'Yeter artık' dedi ve bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ‘İlk kez söylüyorum’ diyerek uyardı! Bu ilde 7,4 şiddetinde deprem bekleniyor!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Yakın zamanda tehlike gördüğünüz fay hattı var mı?" sorusuna korkutan bir cevap verdi. Görür, "Ben ilk defa söyleyeceğim. Tunceli’de 7,4'e kadar deprem olabilir. Eli kulağında. Şakası yok" dedi.

SON DAKİKA! Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem! 4 şiddetinde deprem oldu!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz ve Ege Denizi’nde peş peşe deprem oldu. Saat 02.22’de Akdeniz’de meydana gelen 3.4 şiddetindeki depremin ardından, 02.50’de de 4 Ege Denizi’nde 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta peş peşe depremler meydana geldi. Önce akşam 19.25’te yaşanan 4.2 şiddetindeki depremin ardından gece 03.29’da da 3.1 şiddetinde deprem oldu.

SON DAKİKA: Akdeniz'de peş peşe korkutan deprem!

Son dakika deprem oldu. AFAD verilerine göre Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saatlerinde Akdeniz'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Son dakika deprem bilgisi...

Evinin altında deprem fay hattı geçiyor mu? İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremin ardından vatandaşlar evimin altından fay hattı geçiyor mu sorusuna yanıt arıyor. İşte e-Devlet deprem riski sorgulama ekranı!

6 banka az evvel peş peşe duyurdu! Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem! Acil bakın!

6 banka az önde peş peşe duyurdu... Ziraat, Akbank, Garanti, Yapı Kredi, ING, İş Bankası'nda büyük deprem... Acil bakın...

9 bankada peş peşe 7 şiddetinde deprem! Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu!

9 bankada resmen peş peşe 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka az evvel duyurdu. Acil bakın...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan uyarı: 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir: Deprem üretebilecek o illeri peş peşe sıraladı

İllerin üreteceği depremlere vurgu yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan‘dan yeni bir uyarı geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyüklüğü 5 ve 7'nin üzerine deprem üretebilecek 6 ili peş peşe sıraladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

SON DAKİKA! Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe 3 deprem!

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ederken, ülkenin farklı yerlerinde de küçük ve büyük çaplı depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Akdeniz’de ve Çanakkale’de peş peşe deprem oldu.

Dorçe Prefabrik deprem bölgeleri Haberi

Dorçe Prefabrik deprem bölgeleri

Dorçe Prefabrik, halihazırda TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi'ni 3 il 74 sahada eş zamanlı yaparak altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini devam ettiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dorçe Prefabrik tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, 2020'de yaşanan depremden etkilenenler için hayata geçirilen TOKİ, AFAD Köy Evi ve Ahır Projesi çerçevesinde Dorçe Prefabrik, altyapı ve üstyapı dahil anahtar teslim müteahhitliğini üstlendiği projeye devam ediyor. 

Malatya, Van ve Adıyaman'ın 74 farklı sahasındaki inşaat faaliyetleri eş zamanlı şekilde sürdürülüyor. 

Dorçe Prefabrik, farklı coğrafi şartlarda ağır koşullarda aynı anda hızlıca mobilize olma kabiliyetlerini kullanarak prefabrik modüler hızlı toplu konut projeleri, düşük fiyatlı prefabrik modüler konut projeleri, orta ve üstü kalite konut projeleri hayata geçiriyor. 

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına...