11 / 05 / 2024

Dorçe Prefabrikmodüler yapı

Dorçe Prefabrikmodüler yapı

Dorçe Prefabrik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, volumetrik modüler yapıları kendi bünyesinde tasarlıyor ve 6 kıtaya ihraç ediyor. 

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgiçler Yapı, 2023 yılını 3 milyar 100 milyon TL’lik yeni projesi AKTİM Çarşı - Ofis projesinin temel atma hazırlıklarıyla tamamladı.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Modulus Modüler Yapı Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Bülent Aydın tarafından kuruldu.

8 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

8 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Yapı Kredi, İş, Akbank, Garanti ve 3 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Aşcı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Aşçı tarafından kuruldu.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Konut kredisi ile alınan eve ortak tapu yapılabilir mi? Ev Tapusu iki eşin üzerine yapılır mı?

Tapu konusuna dair pek çok kişinin kafasında birtakım sorular olabilir. Özellikle eşler, ortak tapuya dair sorular sormaktadır. İşte bu konuya dair sorulan o sorular!

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak! Hemen bakın!

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik... Artık e-Devlet'ten yapılacak... Hemen siz de bakın...

TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

TOKİ sosyal konut projesi kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ 5. etap 4-13 Ocak 2+1 3+1 konut çekim takvimi açıklandı! Kuralar peş peşe il il yapılacak! İşte güncel takvim...

Fahiş zamma hayat kurtaran önlem! Artık e-Devlet üzerinden yapılacak

Hükümet Kayıt dışı ekonomiyle mücadele kapsamında bir dizi adımlar atarken bunlardan biri de kiracı ve ev sahipleri arasında yapılan kira sözleşmeleriyle ilgili olarak karşımıza çıkıyor. Kira sözleşmeleri e-devletten yapılarak fahiş zamlarında önüne geçilmiş olacak.

6 bankada az önce peş peşe deprem! Akbank, Yapı Kredi, Garanti, ING ve 2 banka daha duyurdu! Hemen bir bakın!

6 bankada az önce peş peşe deprem yaşanıyor. Akbank, Yapı Kredi, Garanti, ING ve 2 banka daha duyurdu... Duyanlar inanamadı... Hemen bir bakın...

Dorçe Prefabrikmodüler yapı Haberi

Dorçe Prefabrikmodüler yapı

Dorçe Prefabrik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, volumetrik modüler yapıları kendi bünyesinde tasarlıyor ve 6 kıtaya ihraç ediyor. 

Dorçe Prefabrik'ten yapılan açıklamaya göre, yeni yapım teknolojileri, yeni yapım metotları ve yenilikçi malzemeler ile inşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" volumetrik modüler yapılarda dikkat çekiyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; mobil yaşam, insanların ani ve değişen tüm ihtiyaçlarına, evlerinden kilometrelerce uzaklarda modüler yapılar ile en ağır iklim koşullarında hızlı ve pratik çözümler sağlarken, yerleşik düzendeki yapı sistemlerinde kullanılan stabil mimari çözümleri, yerini ciddi şekilde modüler yapı sistemlerine bırakıyor. 

Özellikle eğitim, eğlence ve sağlık hizmetleri, konut gibi yaşamın birçok alanında gün geçtikçe modüler yapı sistemlerine olan talepte artış yaşanırken, doğal afet, savaş, kitlesel yer değiştirme hareketleri gibi olağan...