27 / 04 / 2024

döşemealtı arsa fiyatları

döşemealtı arsa fiyatları

Döşemealtı Belediye Başkanlığı konut ve ticari alan imarlı 10 arsayı satışa sunuyor. Altınkale ve Kovanlık'ta yer alan arsaların toplam satış bedeli 53 milyon 607 bin 337 TL olarak belirtiliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 54.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, mülkiyetine ait 3 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 27 Eylül Salı günü yapılacak gayrimenkullerin toplam satış bedeli 54 milyon 200 bin 965 TL olarak belirlendi.

SGK'dan Antalya Döşemealtı'nda 9 satılık arsa!

SGK Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü; Döşemealtı'nda yer alan 9 arsayı 16 Eylül 2014'te saat 09.30'da satışa çıkarıyor. İhaleye konu arsaların fiyatları 15 bin 150 TL'den başlıyor.

Arsayla vatandaşlığa 'konut' ayarı geldi: Konut ve arsa fiyatları düşer mi?

Yabancıya vatandaşlık şartına, geçen günlerde yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce, “En az 400 bin dolar veya karşılığı tutarındaki taşınmaz” düzenlemesi, “Arsa üzerinde yapılı taşınmaz” şeklinde yenilendi. Peki bu düzenleme satışları ve fiyatları nasıl etkiler?

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi'nden Antalya'da 3 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 22 bin 450 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Antalya Döşemealtı'nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Antalya Döşemealtı'nda satılık 101 bin 323 metrekare arsa! 95 milyon TL'ye!

Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yağca Mahallesi 8735 ada 5 parselde yer alan 101 bin 323 metrekarelik arsayı satıyor...

döşemealtı arsa fiyatları Haberi

döşemealtı arsa fiyatları

Döşemealtı Altınkale ve Kovanlık'ta bulunan 10 arsa satışa çıkıyor. Konut ve ticari alan imarlı arsaların toplam satış bedeli 53 milyon 607 bin 337 TL. Arsaların ihale tarihleri 3 Ağustos 2017...





Döşemealtı Belediye Başkanlığından:


1 - Yukarıda yazılı Mülkiyeti Belediyemize ait arsalar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile karşısında yazılı tarih, saat ve muhammen bedelle Belediye toplantı Salonunda toplanacak komisyon tarafından satış ihalesi yapılacaktır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerden istenecek belgeler:

- Özel Kişiler;

a) Geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu,

b) İkametgah belgesi veya yerleşim yeri belgesinin aslı,

c) Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

d) Vekalet ile ihaleye gireceklerin noter tasdikli vekaletname örneğinin aslı ve noter tasdikli imza sirkülerinin aslı,

- Tüzel Kişiler;

a) Geçici teminat makbuzu veya teminat mektubu,

b) 2017...