13 / 05 / 2024

Döşemealtı konut imarlı arsa

Döşemealtı konut imarlı arsa

Antalya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis toplantısı Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Başkentte büyük fırsat: Yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa alabilirsiniz! 

Ankara Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Bağiçi, Oyaca, Karaali, Karagedik Topaklı ve Karşıyaka mahallelerinde yer alan 26 adet konut imarlı arsayı yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un yanı başında 866 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! SON DAKİKA! 

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Döngell ve Ş.Kullar mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kocaeli'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Kendi evini yapmak isteyenlere son dakika müjdesi! 31 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Pek çok kişiyi arsa sahibi yapan Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini de resmi web sitesi üzerinden yayımladı. Söz konusu ihaleler arasında 31 bin TL'ye satışa sunulan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Arsa alıp ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak bu ilde konut imarlı arsa satacak!

Yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 142 bin TL bedelle konut imarlı arsa satacak.

Telefon fiyatına konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Kendi arsasına ev yapmak isteyenler dikkat!

Merakla beklenen Eylül 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 90 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte o ihale ilanı...

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Milli Emlak'ın Eylül 2023 ihalelerini kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Döşemealtı konut imarlı arsa Haberi

Döşemealtı konut imarlı arsa

Gündemin 19. Maddesinde yer alan Döşemealtı İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde Organize Sanayi’de çalışan işçiler için, konut dışı çalışma alanını imar planında değişiklik yaparak, konut alanına çevrilmesi ile ilgili olan maddeye CHP ve MHP grubundan ret geldi. Gelen retlerin ardından söz alan CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Yörük, planın sıfırdan yapılmadığını ve bölgeye yüksek nüfuslu bir planlama getirildiğini dile getirdi.


“BÖLGEYE YÜKSEK NÜFUSLU PLANLAMA GETİRİLİYOR”

Döşemealtı ilçesinde neredeyse bütün alanların planlamasının yapıldığını belirten CHP Büyükşehir ve Döşemealtı Meclis Üyesi Zafer Yörük, depolama alanlarının olduğu bölgeye, yüksek yoğun nüfuslu bir planlama getirildiğini söyledi. Yörük, “Plan sıfırdan yapılmadı. Plan değişikliği ile yapıldı. İşçiye konut alanı yapılmak isteniyorsa Organize Sanayi Bölgesi’nin üst tarafında sıfırdan plan yapılacak yerler var. Eğer işçiye proje yapmak istiyorsak planlanmamış...