23 / 07 / 2024

döşemealtında satılık arsa

döşemealtında satılık arsa

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplam 81 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

SGK'dan Antalya Döşemealtı'nda 9 satılık arsa!

SGK Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü; Döşemealtı'nda yer alan 9 arsayı 16 Eylül 2014'te saat 09.30'da satışa çıkarıyor. İhaleye konu arsaların fiyatları 15 bin 150 TL'den başlıyor.

Antalya'da satılık 2 adet arsa: 4 milyon 200 bin liraya!

Döşemealtı Belediye Başkanlığından: Yeşilbayır'da bulunan 2 adet arsa 5 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Döşemealtı Belediyesi'nden satılık 2 arsa 8 milyon 400 bin TL!

Döşemealtı, Yeşilbayır'da 25 bin metrekare alan sahip konut alanlı 2 adet arsa 8 milyon 400 bin TL 'ye satılacak...

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

1930 yılında Kadıköy'de 1414 liraya satılık arsa!

1933 yılında Kadıköy'da numara 6 Maltıs Sokak'taki arsa 1414 liradan satılıkmış. İlanda arsanın özelliklerine de yer veirlmiş. İşte 1930 yılında'ki satılık arsa ilanı...

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

1957 yılında Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılık!

1957 yılında İstanbul Defterdarlığı satılık ve kiralık konutları duyurdu. İlanlar arasında yer alan Beşiktaş Arnavutköy Mahallesi'ndeki arsa 840 liraya satılıyormuş. 

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Karayollarından Kozyatağı'nda satılık arsa!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Kozyatağı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 11 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

1942 yılında Bahçekapı'da 530 bin liraya satılık arsa!

1942 yılında Bahçekapı'daki arsa belediye tarafından 530 bin liraya satılmış. Belediye arsanın metrekaresi için 505 lira istemiş...

döşemealtında satılık arsa Haberi

döşemealtında satılık arsa

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerindeki 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 80 milyon TL ve 1 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu arsalar 101 bin 323 metrekare ve 2 bin 208 metrekare aralanlara sahip. Geçici teminat bedellerinin 8 milyon TL ve 150 bin TL olarak belirlendiği arsaların satış ihalesi 15 Mart 2022 tarihinde saat 15:00 ve 15:30'da gerçekleştirilecek.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığından:

1- Yukarıdaki listede bulunan Mülkiyeti Döşemealtı Belediyesine ait taşınmazlardan
1. sıradaki taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereği Kapalı teklif usulü ile 2. sıradaki taşınmaz ise aynı kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile belirtilen tarihte Belediye toplantı Salonunda toplanacak komisyon tarafından...