17 / 05 / 2024

down sendromlu

down sendromlu

Down Sendromlular için Konya'da Kombassan Vakıf tarafından "Down Kafe" açılıyor.

Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek!

Bodrum Yalıkavak'ta düzenlenecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali'ne Ceylan İnşaat'tan destek geldi...

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

İBB engelli çocuklar için özel eğitim kampüsü inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; otizmli çocuklar başta olmak üzere down sendromlu, zihinsel engelli, dikkat eksikliği ve hiperaktivitesi ile öğrenme güçlüğü yaşayan çocuklara yönelik “İstanbul Özel Eğitim Kampüsü” inşa ediyor.

Eyüp Zahir Kafe açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın sosyal projelerinden biri olan Zahir Kafe, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde törenle hizmete açıldı.

İzmit Down Cafe'nin projesi hazır!

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Down sendromlulara özel olacak kafenin projesi hazırlandı.

İzmit Down Cafe açılıyor!

Şimdiye kadar engellilere yönelik bir çok örnek projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi’nce Down sendromlulara özel bir mekan kazandırılıyor.

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Antalya Muratpaşa'da 450 metrekarelik buz pisti yapılıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Çocuk Köyü'ndeki buz pateni pisti, down sendromlu çocukların eğitim ve rehabilitasyonlarına da evsahipliği yapacak.

İskenderun Down Cafe inşaatında çalışmalar sürüyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Cafe inşaatında çalışmaların bitmek üzere olduğunu açıkladı. İşte Seyfi Dingil'in açıklamaları...

Toya Down Town ön talep topluyor!

Toya Downtown projesi Mecidiyeköy Ali Sami Yen sokakta yer alıyor. 9 katlı tek blok halinde inşa edilen Toya Downtown 9 Mayıs'ta satışa çıkıyor.

Elazığ'da Down Kafe açıldı!

Down Sendromlu gençlerin halk oyunları gösterisi Açılıştan detaylar Protokol üyelerine Down Sendromlu gençler tarafından sunum yapılması Elazığ'da "Down Kafe" açıldı Belediyenin iş birliğiyle açılan kafede, Down sendromlu gençler hizmet verecek

Seyfi Dingil: Down Cafe ve Sağlıklı Yaşam Parkı Projesi bitmek üzere!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Biz halka hizmet için yola çıktık. Bazı çıkar çevreleri önümüzü tıkamak istiyor ama halkın desteği ile yolumuzdan geri dönmeyiz" dedi

İskenderun'da Down Cafe inşaatı hızla yükseliyor!

Evlerine kapanan ve hayata küsmüş olarak yaşam süren engellilere el uzatan İskenderun Belediyesi, Down cafe projesinin, onların üzerine güneş gibi doğmasını istiyor.

down sendromlu Haberi

down sendromlu

Kombassan Vakıf, Down Sendromlular için önemli bir projeye başladı. Vakıf Down Sendromlu hastalar için Konya'da "Down Kafe" açarak bir ilke imza atıyor. Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Down Sendromlu bireylerin sosyal hayatta yaşam kalitelerinin iyileştirilmesini amaçladıklarını...