04 / 05 / 2024

Dr. Azmi Ofluoğlu

Dr. Azmi Ofluoğlu

Alman, Vatan ve Universal Hospitals Group adıyla bilinen 83 sağlık kuruluşunu bünyesinde barındıran Universal Hospitals Group, Mart ayında 10 yeni hastane daha açacak.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Bedirhanoğlu'nda yeni konutlar için uyarı! 2023'teyiz ama hala kolon miktarı az!

6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 300’den fazla ağır hasarlı yapıyı inceleyen Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Ekonomist Acemoğlu'ndan Türkiye'ye uyarı!

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nden ünlü ekonomist Prof. Dr. Daron Acemoğlu, Türkiye'nin ekonomik problemlerini eleştirerek, vasat büyümenin Türkiye için en büyük tehlike olduğunu belirtti. Acemoğlu, yapısal reformların önemine vurgu yaparken, rasyonel politikaların Türk ekonomisine katkı sağlaya

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu’ndan İzmir’e deprem uyarısı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu, bir yıl önce İzmir’de gerçekleşen 6.6 şiddetindeki depremin birinci yılında yaptığı konuşmasında vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Nuroğlu: Kripto para piyasalarında dalga boyu yükseliyor!

Türk-Alman Üniversitesi’nde İktisat Bölümü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Nuroğlu, kripto para piyasasına yönelik analizlerde bulundu.

Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Çamlıca Alman Hastanesi binası Ağustos'ta tamamen yıkıldı. Hastane Azmi Ofluoğlu'na aitti ama arazi başkasınındı. Hakkı Demir Vakfı'na ait olan arazi boş kaldı. İstanbul'un yüzün taşı arazilerinden olan yer nasıl değerlendirilecek?

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu: AVM’ler toplanma alanı olsun!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, olası büyük depremde AVM’lerin yüzde 90’ının ayakta kalacağını iddia ederek "Japonlar deprem olduğunda açık alanda mı toplanıyor? Güçlü binalara giriyorlar. Güçlü binalara giriyorlar. Depremde AVM’lerin yüzde 90’ı ayakta kalacak.” dedi.

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ismini taşıyan 'Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun inşaatını inceledi.

Samim Hatipoğlu'nun babası Zeyyat Hatipoğlu vefat etti!

Samim Hatipoğlu'nun babası İTÜ İşletme Mühendisliği kurucusu Prof. Dr. Zeyyat Hatipoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın defnedilecek...

Dr. Azmi Ofluoğlu Haberi

Dr. Azmi Ofluoğlu
650 milyon dolarlık yatırımla İstanbul, İzmir, Adana, Batman, Diyarbakır, Malatya, Konya ve Arnavutluk'ta aynı gün açılacak hastaneler, 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, bu yatırımların dışında 13 tane de yürüyen projeleri olduğunu açıkladı. "Bu yolculuğa çıktık ve geri dönmek gibi bir niyetimiz yok" diyen Dr. Ofluoğlu, "Krizlerden en az etkilenen sektör sağlık kuruluşlarıdır. Bu ilk krizimiz değil. Biz işimizi severek yapıyoruz" şeklinde...