15 / 05 / 2024

dr. donald henderson

dr. donald henderson

Kanada'nın Alberta eyaletine bağlı Fort McMurray kentinde bir yol inşaatında kazı sırasında 110 milyon yıllık olduğu sanılan fosil bulundu...

Donald Trump'ın otellerinin mermerleri Bursa'dan!

Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı iş adamı Donald Trump'ın ofis ve otellerinde kullanılan mermerlerin Bursa'dan ihraç edildiği bildirildi.

Donald Trump, Mehmet Öz'ün programına konuk oluyor!

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, başkanlık yarışında merak edilen sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Mehmet Öz'ün programında açıklayacak.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli açıldı!

ABD başkan adayı Donald Trump'ın Washington'ın merkezindeki lüks oteli protestocular eşliğinde müşterilerine kapılarını açtı. Geceliği şu anda 806 dolardan başlayan otel, 200 milyon dolara mal oldu. Otelin açılışı nedeniyle Trump karşıtları gösteri düzenledi.

Donald Trump'tan vergi vaadi!

ABD'de başkanlık için yarışan Cumhuriyetçi aday Donald Trump, seçilmesi halinde vergi oranlarında önemli oranda indirim yapacağı taahüdünde bulundu.

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki lüks dairesi!

Donald Trump bir çok evin yanında Suudi Prenslerinden birinin de yaşadığı Manhattan'daki gökdeleninde oturuyor. Trump ailesinin yaşadığı daire altın kaplama dekorasyonu ile biliniyor.İşte emlak zengini Trump'ın altın kaplama evi...

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Donald Trump St.Martin'den 19 milyon TL'ye ev aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Donald Trump, Turnberry tesisini 24 Haziran'da açacak!

ABD'de Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı iş adamı Donald Trump, 200 milyon sterlin yatırım yaptığı golf tesisinin açılışını gerçekleştirecek.

Donald Trump vergi beyannamesini açıklamıyor!

ABD'de başkanlık yarışında Cumhuriyetçilerin aday adayı iş adamı Donald Trump, Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinden önce vergi iadesi beyannamesini açıklamayacağını duyurdu.

Donald Trump, Nevada’da yapılan ön seçimi de kazandı!

ABD’de devam eden başkanlık yarışı kapsamında Cumhuriyetçi Parti’den aday adayı olan ünlü iş adamı Donald Trump, Nevada’da yapılan ön seçimden zaferle çıktı.

Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi!

Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.

dr. donald henderson Haberi

dr. donald henderson

     Alberta Royal Tyrrell Müzesi'nden Dr. Donald Henderson, geçen ay sonunda ortaya çıkan fosilin incelemesinin tamamlandığını açıkladı. 

     Dr. Henderson, fosilin 110 ile 114 milyon yaşında, denizlerde yaşayan tam uzun boylu ve Mezozik Zaman'ın 3 alt bölümünden sonuncusu olan Kretase Dönemi'ne ait bir pliozor (deniz sürüngeni) olduğunu söyledi. 

     Dr. Donald Henderson, pliozorun kafatası ve bir kanatçığı dışında iskeletinin tam olduğunu kaydetti. 

     Fosilin, bölgede son 3 yılda bulunan 4. pliozor olduğu...