15 / 05 / 2024

dr ömer selim alan

dr ömer selim alan

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Selim Temurci: Asgari ücret 20 bin TL bile olsa, büyükşehirlerdeki 1 kira ödenemiyor!

Gelecek Partisi Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci, asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili konuştu. Temurci, asgari ücret ile kira fiyatlarını karşılaştırdı. İşte o açıklama ve rakamlar...

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

İstanbul depreminde 207 bin bina riskte! Olası İstanbul depreminde en riskli yerler açıklandı! 

Deprem uzmanları, beklenen büyük depremle ilgili sık sık açıklamalar yapıyor ve uyarılarda bulunuyor. Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki olası İstanbul depreminde en riskli yerler nereler?

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

İstanbul depreminde süre kısalıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim, 17 Ağustos depreminin 22'nci yıldönümünde Türkiye'de deprem riskiyle karşı karşıya olan bölgelere ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 

Ömer Alptekin: 7'ye yaklaşan depremler yaşanabilir! 

İÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Alptekin, Van depremini değerlendirdi. Alptekin, bölgede geçmiş zamanlarda 7'nin üzerinde depremler yaşandığını ve bundan sonraki süreçte de bunun yaşanma ihtimalinin olduğunu belirtti...

Prof. Dr. Ömer Alptekin'den korkutan deprem uyarısı!

Elazığ, Manisa ve Akdeniz’de yaşanan depremlerin sonrasında Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ömer Alptekin yaptığı açıklamada uyarılarda bulunarak son durumları değerlendirdi.

Balıkesir'de depreme karşı doğru yapılaşma anlatıldı!

Kentsel Dönüşüm ve Planlama Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Haluk Selim, zeminin özelliğine göre yapılması planlanan yapılaşmanın depreme neden olacağı hasarı azaltılacak.

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

FGB Enerji İnşaat Madencilik ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Ferah, Hakan Baykara ve Ömer Selim Geylan tarafından kuruldu.

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Ömer Selim Alan kimdir?

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ömer Selim Alan kimdir? Ömer Selim Alan hangi işlere imza attı?

dr ömer selim alan Haberi

dr ömer selim alan

Ömer Selim Alan 1979 yılında Zonguldak'ta dünyaya geldi. Alan ilk, orta öğretimini ve liseyi Zonguldak TED Koleji’nde bitirdi.

Ömer Selim Alan daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Alan 2005 yılından bu yana Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Müdürü olarak görev yapıyor.

Ömer Selim Alan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

Alan, evli ve 2 çocuk...