06 / 05 / 2024

Dream Town halil avcı

Dream Town halil avcı

Dream Town projesinin satış ofisine yoğun talep nedeniyle sıramatik cihazı yerleştirildi. Bankalarda olduğu gibi önce sıra numarası alan daha sonra çay ve diğer ikramlarla sıralarının gelmesini bekleyen alıcılar oldukça memnunlar.

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dream Loft projesini satışa sundu!

Halil Avcı İnşaat, yine çok konuşulacak projesini açıkladı. Adeta nefesler tutularak beklenen proje büyük hayranlık uyandırdı. Bu kez çağdaş mimari akımı "loft" tarzını yeni konut projesine yansıttı.

Dream Town projesinin satış ofisine "sıramatik cihazı" yerleştirildi!

Ulusal ve uluslararası projelere imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana' daki 550 konutluk Dream Town projesinin satış ofisine gelen yoğun talep nedeniyle "sıramatik cihazı" yerleştirdi...

Yoğun ilgi gören Dream Town projesinde yeni uygulama!

Dream Town projesinin satış ofisine yoğun talep nedeniyle sıramatik cihazı yerleştirildi. Bankalarda olduğu gibi önce sıra numarası alan daha sonra çay ve diğer ikramlarla sıralarının gelmesini bekleyen alıcılar oldukça memnunlar.

Sirius Town! Pınarlar Grup!

Sirius Town projesi 1 ay sonra satışa çıkacak, proje Antalya Kundu 'da yükseliyor

Sirius Town teslim tarihi!

Sirius Town teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, projenin satışları 1 ay sonra başlayacak

Antalya Sirius Town 1 ay sonra satışta!

Denize 250 metre mesafede yükselen Sirius Town Pınarlar Grup imzası taşıyor...

Dream House Experience ABD'de kapılarını açtı!

ABD'de yaşama geçirilen Barbie Dream House geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı

Dream Park Gold projesinde 650 TL taksitle!

Dream Park Gold projesi kapsamında peşinatlar 13 bin TL'den ve taksitler 650 TL'den başlangıç gösteriyor

Green Town Konakları Zekeriyaköy'de 1 milyon 250 bin dolar!

Fiyatların 1 milyon 250 bin dolar olarak belirlendiği Green Town Konakları İstanbul Zekeriyaköy'de yükseliyor...

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde 500 bin liraya 4+1!

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde minimum fiyat 425 bin lira olarak belirlendi, proje kapsamındaki konutların teslimleri 2015 Ekim'de gerçekleşecek

5. Halil Atila Sitesi teslim tarihi!

5. Halil Atila Sitesi teslim tarihi 2015 Ekim olarak belirlendi, projede fiyatlar 425 bin liradan başlıyor

5. Halil Atila Sitesi nerede?

5. Halil Atila Sitesi nerede sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz, projede minimum fiyat 425 bin lira olarak belirlendi.

Dream Town halil avcı Haberi

Dream Town halil avcı

Kapış kapış ün son Dream Land Projesi ile inşaat sektöründe ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran başarının nıiman Halil Avcı ardından hayata geçirdigi Dream Town projesiyle takdir toplarken konut satışlan da daha temel alılmadan adeta kapış kapış oluyor.  Yoğun talep Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı. gösterilen ilginin tesadüf olmadığını belirterek, "Bizim her projemiz aynı yoğunlukta satılıyor. 


temsilcileriyle görüşüyorlar. Her bütçeye uygun ödeme seçeneğinin sunulduğu proje için yatırımcıların da yoğun ilgisinin bulunduğu gözleniyor. 550 Konuttan Oluşuyor İnşaat sektöründe. Adana ve İstanbul başla olmak üzere uluslararası birçok projede imzası olan Halil Avcı İnşaat. Merkez Seyhan ilçesinin Kıyıboyu mevkiinde Adananın en büyük projesine imza attı. 1979 yılından itibaren Adana'da faaliyet gösteren ve ismiyle güven yaratan Halil Avcı inşaat 100...