04 / 05 / 2024

Dubai Emiri turizm yatırımları

Dubai Emiri turizm yatırımları

Turizmde küresel marka oluşturmak için düğmeye basan Dubai Emiri Al Maktoum, yeni bir zincir kurdu. Emir, Venu adını verdiği 5 yıldızlı otelcilik markasını büyütme görevini Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti...

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Katar Emiri'nin annesine Kanal İstanbul piyangosu: Arazinin değeri 5'e katlandı!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek yeni şehrin uygulama imar planları onaylandı. Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Baklalı’nın satın aldığı 44 dönümlük tarla, turizm ve ticaret alanına çevrildi. 

Dubai Emiri'nin Darıca'daki gözkamaştıran altın kaplama malikanesi!

Son yıllarda atağa kalkan, yurtdışında da önemli bir konuma gelen Türkiye mobilya sektörü marka ve tasarımda tercih ediliyor. Yerli yabancı çok sayıda isim ise, özel tasarım mobilya işleri için Türkiye firmalarını seçiyor. 

Dev lunapark: Dubai!

Geçmişi 50 yıldan kısa olan Dubai yepyeni bir kent olarak karşımıza çıkıyor. Paranın turizm konseptiyle yarattığı çölde gökdelenlerden oluşan bir vaha. Gidince seveni de çok, bir daha gitmem diyeni de...

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Modaslan Giyim Tekstil, Dubai'de ofis açıyor!

Turizm sektöründeki durgunluk nedeniyle iç pazarda yaşanan daralmayı ihracatla kapatan Modaslan Giyim Tekstil, 2017 yılı içinde Dubai'de ofis açarak pazar payını genişletmenin planlarını yapıyor.

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlundan Avrupa Office Ataşehir’e tam not!

Dubai Cityscape Fuarı’na 6 projesiyle katılan Artaş İnşaat’ı Dubai Emiri şeyh Maktoum’un oğlu His Higness Sheikh Mansoor Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ziyaret etti.

Dubai'de 3D yazıcıdan inşaat dönemi başladı!

Dubai emiri Şeyh Muhammed bin Rashid el Maktum, 2030'a kadar ülkedeki binaların yüzde 25'inin üç boyutlu yazıcılar aracılığıyla inşa edileceğini duyurdu. Şeyh, twitterdan "Bugün Dubai 3D Yazıcı Stratejisi'ni uygulamaya koyduk." mesajını yayınladı.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Dubai Emiri turizm yatırımları Haberi

Dubai Emiri turizm yatırımları

Turizmde küresel marka oluşturmak için düğmeye basan Dubai Emiri Al Maktoum, yeni bir zincir kurdu. Emir, Venu adını verdiği 5 yıldızlı otelcilik markasını büyütme görevini Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti.


Petrol ve doğalgazdan kazandığı parayı Batı'daki turizm şirketlerine yatıran Körfez sermayesi, turizmde kendi markasını oluşturmak üzere düğmeye bastı. Emirliğe ait otel zinciri kurmak üzere harekete geçen Al Maktoum, bu önemli görevi Türk turizmci Mehmet Balçık'a emanet etti. Yılda 9.9 milyon turisti ağırlayan Dubai Emirliği, ABD ve Avrupalı turizm şirketleriyle rekabet etmek için markalaşma kararı aldı. İlk adımı Venu Hotels'le atan Dubai Emiri Mohammed bin Rashid Al Maktoum, sahibi olduğu Dubai Holding çatısı altında faaliyete başlayan markayı dünyaya yayma hedefinde. 


"TÜRKİYE'DE İKİ ŞİRKETLE GÖRÜŞTÜK" 

Uzun yıllar ABD'den Avustralya'ya kadar birçok otelde üst...