04 / 05 / 2024

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İnci Nuray Atala Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılının Mart ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı resmen duyurdu. Peki bu ay hangi yatırım aracı kazandırdı?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Yatırımcılar dikkat! Ocak ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar Ocak ayında en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor.  Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"na göre Ocak ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,35 ile külçe altında gerçekleşti.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçları peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına dair finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını yayımladı. Peki geçen ay en çok hangi yatırım kazandırdı? İşte detaylar...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

İşte en yüksek reel getiri sağlayan yatırım araçları!

TÜİK, 2023 Mart ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını paylaştı. Açıklanan verilere göre aylık maksimum reel getiri külçe altın olurken, finansal yatırım araçları yıllık bazda değerlendirildiğinde BIST 100 endeksi, yatırımcısına maksimum reel getiri sağlayan yatırım aracı olarak kay

Ünlü uzman açıkladı: 2023’te yatırım araçlarının kralı ne olacak, hangisi yüzde 400 kazandıracak?

Finansal yatırımcılar, 2023’te hangi alanda yatırım yapacaklarını araştırırken, adını sıkça duyduğumuz bir uzmandan bu konuda ilginç yorumlar geldi.

2023 yılında hangi yatırım aracı kazanç sağlayacak? Altın, dolar, borsa... Uzman isimler peş peşe açıkladı!

Geride kalmasına sayılı günler kala 2022'de, finansal yatırım araçlarının performansları arasında BIST 100 endeksi, yüzde 200’e yaklaşan getiri oranı ile diğer enstrümanlardan oldukça pozitif ayrıştı ve enflasyon karşısında reel getiri sağlayan tek yatırım aracı olarak ön plana çıktı.

Zayıflayan dolar karşısında en kazançlı yatırım ne olur?

İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen zayıflayan dolar, yüksek enflasyon ve finansal baskılama ortamında en cazip yatırım araçlarının ne olacağını değerlendirdi.

Haziranda en fazla kazandıran yatırım aracı açıklandı: Parasını buna yatıran kâr etti

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde haziranda en yüksek aylık reel getiri yüzde 2,95 ile dolarda gerçekleşti.

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İnci Nuray Atala Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Dubai Finansal Yatırım ve Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu Amaç Ve Konu Turizm ; 1. Yurt içinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek,her sınıf cins ve kategoride ki otel,motel,pansiyon, kamping, karavan gibi turistik yatırımlarda bulunmak, işletmek, kiralamak kiraya vermek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. Konusu ile ilgili diğer şirketlerin devre tatil satışını ve acenteliğini yapmak. 2. Yurt içinde ve yurtdışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri...