11 / 05 / 2024

Dubai Global Cityscape Fuarı

Dubai Global Cityscape Fuarı

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Yabancıya konut satışı sektöre can suyu oluyor!

Dubai’deki Cityscape Global’e katılan Bakan Özhaseki, yabancıya satışın ekonomiye tehdit değil can suyu olduğunu belirterek, “Birçok ülke gayrimenkul satmak için çırpınıyor. Adeta yarışıyorlar. Biz de bu konuda gayret içindeyiz” dedi

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Kentsel dönüşümün yerine depremsel dönüşüm geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dubai’deki Cityscape Global 2017 Fuarı’nı ziyaret etti. Fuarda konuşan Özhaseki, Depreme Hazırlık Yasası adlı yeni bir çalışma için çalıştıklarını açıkladı.

Dubai Cityscape Global 2017 başladı!

Cityscape Global 2017, Dubai’de kapılarını araladı. Bu yıl 15’inci kez gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’de Türkiye gayrimenkul sektörünün ön planda olma geleneği de sürüyor.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Türk müteahhitler Cityscape'te konsolos gibi çalıştı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Dubai'deki Cityscape Fuarı'nı ele aldı. İşte o yazı:

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global’de öne çıkan markalar arasında!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, gayrimenkul dünyasını Dubai’de buluşturan Cityscape Global’de bu yıl da sergi katılımcısı olarak ayrıca Cityscape Global Ödüllerinde finalist projeleriyle ve organizayonun bir parçası olan konferans programında ise konuşmacı olarak yer aldı.

Dubai Global Cityscape Fuarı Haberi

Dubai Global Cityscape Fuarı

Körfez'in en büyük gayrimenkul buluşmalarından Cityscape Global dün Dubai'de başladı. İlginin yoğun olduğu Cityscape 2016 Fuarı'n açılışını Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum yaptı. Büyük bir heyet ile birlikte fuara gelen Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktum'un standları gezdi.


KATILAN FİRMA SAYISI AZALDI

Türk gayrimenkul sektörünün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Cityscape'te birçok yeni proje tanıtıldı. Geçen yıl 61 firmayla çıkarma yapılan fuara bu yıl Türkiye'den 20 civarında firma katıldı. Türk firmalarının projelerine Körfez yatırımcıları büyük ilgi gösterdi.


AMA TÜRKİYE'YE İLGİ SÜRÜYOR

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye'deki yatırımcı şirketler tarafından kampanyalarla milli ekonomiye destek vermek isteyen firmaların birçoğu bu yılki Cityscape Dubai 2016 fuarında yerini aldı. Katılımcı firmaların birçoğu bu yılki fuara milli ekonomiye destek vermek...