09 / 05 / 2024

dubai Palm Jumeirah konut fiyatları

dubai Palm Jumeirah konut fiyatları

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Rixos Premium Dubai açıldı!

Rixos Hotels, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki üçüncü oteli olan Rixos Premium Dubai'yi, Jumeirah Beach Residence [JBR]'da açtı..

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

İşte Dubai'nin en pahalı apartmanı Palm Jumeirah!

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Jumeirah Group ikinci oteli için Bodrum'u seçti!

Dubai Holding’in lüks otelmarkası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah’tan sonra Türkiye’deki ikinci otelini Bodrum’da hizmete aldı otel markası aldı.

Jumeirah Bodrum Palace hizmete açıldı!

Bodrum'da geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. Dubai merkezli Jumeirah Group tarafından yapımı tamamlanan lüks otel yoğun ilgi gördü.

Jumeirah Bodrum Palace yoğun ilgi görüyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geleneksel saray mimarisi konseptiyle tasarlanan Jumeirah Bodrum Palace, misafirlerini ağırlamaya başladı. lüks otel, bu yaz Dubai Başbakanı Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un tatilini geçireceği adreslerden biri olacak.

Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO'ya talip mi oldu?

Dünyanın en zengin insanlarından biri olarak kabul edilen Dubai Emiri El Makdum Avrasya GMYO için harekete geçti. Jumeirah Group, Avrasya GMYO için İstanbul'a gönderdiği temsilcileri aracılığıyla teklifte bulundu.

dubai Palm Jumeirah konut fiyatları Haberi

dubai Palm Jumeirah konut fiyatları

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor.



Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.



Palm Jumeirah'ta 25 katlı, çatı katında yüzme havuzu, spa merkezi gibi 12 alana sahip olan lüks apartmanda ev almanın bedeli 32 milyon Sterlin!



8 yatak odalı suit odalara sahip olan bu evler tam 42.477 metrekarelik bir alana yayıldı.



Tamamen panaromik manzaraya sahip olan lüks binadan fotoğraflar...