16 / 05 / 2024

düden şelalesi arap turistler

düden şelalesi arap turistler

Antalya'nın önemli doğal güzellikleri arasında yer alan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi'ne özellikle Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor.

A101'de 4 kg Alo deterjan 99 TL'den 79 TL'ye düştü! Yüzde 25'e varan indirim başladı! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 Market 21-27 Ocak tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. A101'de 4 kg Alo deterjan 99 TL'den 79 TL'ye düştü. İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

QNB'den ekonomik çalkantı yaşadığımız şu dönemelerde reddedilemeyecek avantaj. Boyner, Boyner.com.tr ve YKM'de vade farksız 6'ya varan taksit imkanı sunuyor. Peki kampanyanın detayları nedir? İşte detaylar...

14 ayar düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlıyor! Bu fiyatları kaçırmayın! Sina Pırlanta 20 Ocak fiyat listesi

Sina Pırlanta'da altın düğün setleri sadece 9 bin 195 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Düğün seti almak isteyenler sakın bu fırsatı kaçırmayın. İşte Sina Pırlanta 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

ABD’den olağanüstü önlem uyarısı! Hazine Bakanı tarih verdi kritik gün 19 Ocak! ABD temerrüde mi düşecek?

ABD, borç limitine ulaşmak üzere. Bunun için beklenen tarih ise oldukça yakın. Önlem alınmazsa ABD’de 19 Ocak günü borç limitine ulaşılmış olacak ve ülke temerrüde düşecek. Piyasaların gözü ABD’den gelecek adımlarda. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Temsilciler Meclisinden borç limitinin artırılmasın

BİM'den çeyiz düzeceklere müjde! İndirimli ürünler peş peşe açıklandı! TV 1.999 TL! BİM 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM'in 13 Ocak kataloğu yayımlandı. BİM'den çeyiz düzeceklere müjde! İndirimli ürünler peş peşe açıklandı! TV 1.999 TL! BİM 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Belediye KDV'den muaf üç arsa satacak! Kaçırmayın!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Arapçiftliği Mahallesi'nde yer alan üç arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar KDV'den muaf...

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbul'a 577 konut ve 16 dükkanlık yeni proje geliyor... Tarihi resmen açıklanan bu yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu! Oynaklık sona erdi

Ekonomist Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu geldi. Batırel, dövizdeki oynaklığın sona erdiğini ve KKM hesaplarında toplanan 78 milyar doların çözüleceğini açıkladı. 

Gratis’te son fırsatlar! Neutrogena krem 250 TL’den 120 TL’ye düştü! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen kozmetik mağazası Gratis’te Neutrogena krem fiyatı 250 TL’den 120 TL’ye düştü! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar için güzel haber Atasay'dan geldi. Çılgın düğün fırsatı resmen başladı. Altın set fiyatları sadece 9 bin TL'den başlıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatı kaç lira? İşte Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 konut ve 25 dükkanlık yeni proje!

TOKİ'den Çanakkale'ye 509 ve 25 dükkanlık yeni proje geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Electrolux’den dünyada bir ilk: 13 kişilik yıkama kapasitesi! Electrolux 2 Ekim 2022 fiyat listesi

Electrolux markası bulaşık makinelerine dünyada bir ilk olacak özellik getirdi. Tam 13 kişilik yıkama kapasitesiyle Electrolux’den ComfortLift XXL Inverter AirDry.

düden şelalesi arap turistler Haberi

düden şelalesi arap turistler

Antalya'nın önemli doğal güzellikleri arasında yer alan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi'ne özellikle Arap turistler yoğun ilgi gösteriyor.Kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan ve kaynağını Kepez Hidroelektrik Santrali'nden alan şelaleyi, her yıl yurtiçi ve yurtdışından yerli ve yabancı çok sayıda turist ziyaret ediyor.


Serinlemek, piknik ve doğada güzel zaman geçirmek isteyenlerin tercih ettiği Düden Şelalesi'nde turistler, yürüyüş yapıyor ve fotoğraf çektiriyor.Kuzey Irak, Çin, Japonya, Azerbaycan, Irak, Kırgızistan ve  İran başta olmak üzere çok sayıda ülkeden şelaleye gelen turistler, doğal güzelliğiyle büyüleyen şelalede güzel vakit geçiriyor.


Geçen yıl ocak-temmuz döneminde 83 bin 580 kişinin ziyaret ettiği şelale, bu yıl yüzde 45'lik artışla 115 bin 459 turist ağırladı.


Temmuz ve ağustosta artış

Antalya Büyükşehir Belediyesinde Düden Şelalesi'yle ilgili birimin müdürü Hakan...