25 / 07 / 2024

düğün salonu kiralanıyor

düğün salonu kiralanıyor

Ankara Pursaklar'da 600 metrekare alana sahip Düğün Salonu 480 bin TL'ye kiralanacak...

Ev sahibi ve kira anlaşmazlıklarında son durum ne? İstanbul’da kira anlaşmazlığı yüzde 80 davaya dönüşüyor!

Fahiş ev kiraları ve kiracının çıktığında bütçesine göre konut bulamama kaygısı büyük kentlerde kira anlaşmazlığını davaya dönüştürüyor. Hukukçular, arabuluculuk sistemiyle Anadolu’da kira dosyalarında uzlaşının yüzde 60’larda olduğunu, ancak büyük şehirde yüzde 20’ler seviyesinde olduğunu belirtti.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Kovid-19 ofisleri de dönüştürüyor!

Kovid-19 ofislerin anlamlarını değiştirdi. İhtiyaçların sorgulanması ile ofis olarak planlanan yatırımlar bekletilmeye başlandı. Müteahhitler yeni projelerde ofis bloklarına yer vermezken inşaattaki ofis bloklarını ise sağlıklı çalışma alanlarına yönelik nitelikli ve modern binalara dönüştürüyor.

Düğün salonu işletmecilerinden kira desteği talebi!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, "Düğün salonu işletmecilerinin de talepleri var. Pandemi sürecinde kiralarla ilgili devletten destek bekliyorlar." dedi.

Eskişehir Atılgan Düğün Salonu icradan 10.5 milyon TL'ye satılıyor!

Eskişehir 7. İcra Dairesi, Odunpazarı ilçesinde bulunan  Atılgan Düğün Salonu'nu icradan satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Sıfır Enerjili Binalar’a dönüş başlıyor!

1 Ocak 2021’den itibaren yeni binalarda zorunlu hale getirilen ve birçok ülkenin de eylem planlarında yer alan ‘Sıfır Enerji Binalar’a dönüşüme dair yol haritası hazırlanıyor.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 18 yıllığına kiralık düğün salonu!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 25 Aralık'ta yapılacak...

Niksar'da 4.4 milyon TL'ye satılık düğün salonu ve kafeterya!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan düğün salonu ve kafeteryayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

düğün salonu kiralanıyor Haberi

düğün salonu kiralanıyor

Ankara Pursaklar'da 600 metrekare alana sahip Düğün Salonu Pusaklar Belediye Başkanlığı tarafından açık arttırmayla 5 yıl kiralanacak.


Toplam değeri 480 bin TL olan düğün salonunun ihalesi 8 Kasım 2012 tarihinde saat 15:00'da Pursaklar Belediye Binası İhale Odası'nda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için