04 / 05 / 2024

Dulkadiroğlu Belediyesi konut projesi

Dulkadiroğlu Belediyesi konut projesi

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 19 bin 279 depremzedenin hak sahipliği başvurusuna onay!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra hak sahipliği müracaatı yapan 19 bin 279 afetzedenin başvurusu onaylandı.

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu'nda! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala tek tek merak edilmekte. TOKİ Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konut kiralarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanlarda artan konut kiralarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. 

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan artan konut fiyatlarına yönelik öneri!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, artan konut fiyatlarının sınırlandırılması gerektiğini dile getirerek talepte bulundu. 

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi'nin konut projesinin akıbeti TBMM'de!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin yürüttüğü konut projesinin hak sahiplerine teslimi meclis gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Dulkadiroğlu alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi konut projesi Haberi

Dulkadiroğlu Belediyesi konut projesi

Dulkadiroğlu Belediyesi ek hizmet binası toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yeni Kent Toplu Konut projesinin bölgeye değer katacağını söyledi.

Şehirde ilkleri barındıran bir proje yaptıklarını, projenin bir uydu kent projesi olduğunu dile getiren Okay, şunları kaydetti:

"İlçemizin doğuya doğru gelişimini sağlayacak birçok projeye imza attık. Bölgemizdeki konut ihtiyacını gidermek ve model toplu konut projelerini ortaya çıkarmak açısından da bu projemiz çok önemli. Projemiz bin 404 konuttan oluşmaktadır. Şehrimizin doğu bölümünde bulunan Ayvalı Su Arıtma tesisinin biraz üzerinde hakim bir tepede projemiz yükselecek. Projemizin en önemli özelliklerinden bir tanesi de ailelerin ihtiyaçlarına göre tam bir konut olarak dizayn edilmesidir. Daireler brüt 140 metrekare olarak belirlendi. Yine orta düzey bir aile kira öder gibi bu evlere sahip...