16 / 05 / 2024

dumankaya kentsel ne demek

dumankaya kentsel ne demek

Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde konuşmacı olarak yer aldı...

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Kentsel dönüşüm için yıllık 42 milyar TL gerekiyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti. Dumankaya, '7 milyona yakın konut riskli. Herkes elini taşın altına koymalı' dedi.

Konuta talep devam edecek!

2016 yılında gayrimenkul sektörünü etkileyen dinamikleri değerlendiren Barış Dumankaya, kentsel dönüşüm ve yabancılara satışın gayrimenkul sektörünün canlı olmasındaki başlıca faktörler olduğuna dikkat çekti.

Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim?

Dumankaya Horizon Residence'de 120 ay imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Kartal Dumankaya Horizon ne zaman teslim edilecek?

İzmir Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm ne oldu?

Yıllardır gündemde olan Çaybaşı Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm projesi çalışmalarının ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken Çaybaşılılar bir an önce çalışmaların başlayıp sağlıklı bir ortamda yaşamak istiyor.

Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Ritim İstanbul Maltepe'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden projenin Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Peki Ritim İstanbul Dumankaya fiyatları ne kadar?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projelerinin bütçesi ne kadar?

Yılda 70 milyar lira ayrılması planlanan kentsel dönüşümde en fazla düşünülen finansman meselesi. Ne devletin ne de özel sektörün tek başına altından kalkmasının mümkün olmadığını gösteriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası ne zaman bitecek?

Ritim İstanbul Rezidans'ta peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor ve aylık taksitler 2 bin 675 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul kampanyası ne zaman bitecek?

Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim?

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa edilen Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Dumankaya Mozaik Evleri ne zaman teslim edilecek?

dumankaya kentsel ne demek Haberi

dumankaya kentsel ne demek


Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde, Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya konuşmacı olarak yer aldı...


02 Aralık 2013, İstanbul- Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı konuşmada sektörde yetkin isimlerin olması gerektiğine vurgu yaparak, doğru kentleşmenin önemine değindi ve kentsel dönüşüm çalışmalarının bir “Uzlaşma ve Algı Yönetimi” olduğunun altını çizdi.


Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. “Çok dinamik, 14 tane ili 1 milyonun üzerinde nüfusa sahip bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomi ve kültürel hayatımızın büyük bir bölümü ise İstanbul’da bulunuyor. İstanbul doğal ve kültürel güzelliklere sahip bir şehir ancak ciddi bir planlama sorunu bulunuyor. İstanbul için doğru planlama çalışmaları çok önemli. Devletin bu...