05 / 05 / 2024

Dünya Kalite Ödülü alfemo

Dünya Kalite Ödülü alfemo

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

İGA İstanbul Havalimanı üst üste 3. kez 'yılın havalimanı' ödülünü aldı!

İGA İstanbul Havalimanı, dünya havacılık sektörünün önde gelen ödüllerinden biri olarak bilinen Air Transport Awards ödüllerinde, 2021 ve 2022 senelerinden sonra bu sene de “Yılın Havalimanı” ödülünün sahibi oldu. İşte detaylar...

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Manço Mimarlık'ın Süleymanpaşa projesine Wa Ödülü!

Manço Mimarlık Tarafından Tasarlanan Süleymanpaşa Belediyesi Hizmet Binası Projesi Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülüne layık görüldü. 

Dünya Kalite Ödülü alfemo Haberi

Dünya Kalite Ödülü alfemo


Her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden, inovasyona yönelik başarıları ilke edinen kurum ve kuruluşların davet edildiği Uluslararası Dünya Kalite Zirvesi’nin 4.sü bu yıl 15-18 Aralık 2015 tarihleri arasında Tokyo’da gerçekleştirildi.


Lobin World ile DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW)’nin RADISSON HOTEL NARITA/ Tokyo’da organize ettiği “4. International World Quality Summit” kapsamında, dünyanın farklı ülkelerinden birçok uluslararası firma temsilcisi, akademisyen ve iş uzmanı bir araya geldi. 


Zirveye katılan devlet ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bürokrasinin önde gelen isimleri, yaptıkları konuşmalarla imalat ve hizmet sektörünün geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi.


"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu. Ödülü Alfemo adına; başbakanlık fahri danışmanı...