05 / 05 / 2024

Durmak yok üretime devam

Durmak yok üretime devam

7 Haziran seçimlerini değerlendiren inşaat dünyasının önde gelen isimleri ‘ durmak yok, üretime devam’ mesajı verdi. Patronlar, siyasi takvimin uzlaşma yönü ağır basan bir hükümet kurulmasıyla sonuçlanması temennisinde bulundu.

Dolara peş peşe müdahale sinyali! 'Durmak yok yola devam' diyerek açık açık söyledi

Dolara önümüzdeki günlerde peş peşe müdahale bekleniyor. IMF'nin dün açıkladığı doların dünya ekonomisinde kapladığı rezervlerin son 20 yılın dibini gördüğü açıklamasından sonra paranın patronları harekete geçti. Doların değerini artırmak için düğmeye basılacak.

Kocaeli AMATEM ve ÇEMATEM inşaatında durmak yok!

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nin batısında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projesinin yapımı hızla sürüyor. Alkol ve uyuşturucu ile çocuk ergen madde bağımlılarının tedavi göreceği merkezin bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Emlak satışında durmak yok, yeni çözümler var!

Konut satışlarının neredeyse durma noktasına geldiği dönemde emlak pazarlama şirketi Turyap, uygun fiyatlı gayrimenkullerden oluşan Teklif Alma Toplantısı düzenledi. Emlak sektörü durgun günlerini yaşarken, bu toplantıda evleri almak için yarış vardı.

Ziya Yılmaz: Yatırımlarda durma lüksümüz yok!

DAP Yapı bir hafta içinde Emlak Konut’un Nişantaşı ve Çekmeköy arazilerini 2.8 milyarla TL bedelle aldı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, “Bu ülkenin âşığıyım ve çok güveniyorum. Sektöre moral verdik, durmak gibi bir lüksümüz yok” dedi.  

İnşaat ve emlak sektöründe durmak yok!

BAYMİRA İnşaat AŞ. Datakon inşaat Ltd Şti. MorGate Gayrimenkul Ortağı ve Genel Müdürü Dr. İsa Kaya, 'İnşaat, emlak sektörü olarak durmak yok yatırıma devam' çağrısını yaptı.

Sur Yapı 2017'de 2,7 milyarlık yatırım yapacak!

2016'yı yatırım ve lansman yılı ilan eden Sur Yapı, karşılaşılan sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen 'durmak yok daha çok çalışarak yola devam' diyerek yıl sonu hedeflerine ulaştı.

Mehmet Şimşek'ten Moody's kararı değerlendirmesi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, rating kuruluşlarına verilecek en iyi cevabın yapısal reformları daha da hızlandırmak, mali disiplini korumak olduğunu belirterek, "Durmak yok reformlara devam. Türkiye'nin temelleri sağlam" dedi.

Bilge Özdemir'den 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün " durmak yok, yola devam " konusunu ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Yozgat eski sanayi sitesi toplu konut projesinde çalışmalar ne zaman başlayacak?

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri iki yıllık süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek “Görev süresi boyunca yapacak çok işimiz var. Durmak yok , yola devam” dedi.

DAP Yapı, Adam Kule'yi satışa çıkardı!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule'yi satışa çıkardı. Şimdiden yüzde 47'sini sattıklarını söyleyen DAP Yapı'nın patronu Yılmaz, "Durmak yok, 'Adam' gibi projelerle yola devam" dedi

İnşaatın patronlarından koalisyon açıklaması!

7 Haziran seçimlerini değerlendiren inşaat dünyasının önde gelen isimleri ‘ durmak yok, üretime devam’ mesajı verdi. Patronlar, siyasi takvimin uzlaşma yönü ağır basan bir hükümet kurulmasıyla sonuçlanması temennisinde bulundu.

Kürşat Tuncel: Konutta balon yok ama başka riskler var!

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel son bir kaç günün konusu olan konut fiyatlarındaki balonun olup olmadığını değerlendirdi. Tuncel yazısında, 'Konutta balon yok ama başka riskler var' dedi.

Sapanca Gölü yok olmak üzere!

Şehirlerde susuzluk endişesi yaşanırken, göller de kurumanın eşiğinde... Sapanca Gölü’ne su sağlayan iki derenin kuruduğunu belirten Prof. Dr. Özdemir, gölün yok olmaya yüz tuttuğunu belirtiyor

Durmak yok üretime devam Haberi

Durmak yok üretime devam

Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon kurulur ve doğru yönetilirse var olan istikrar sürdürülebilir.Gayrimenkul sektöründe yaz dönemine girilirken, konut almayı düşünen vatandaşlar kararsızlık içinde. Her biri milyon dolarlarla ölçülen markalı projeler üreten şirketlerin yöneticileri ise hükümet kurma çalışmalarının konut talebinde ertelemeye yol açacağına dikkat çekerek, ’’Koalisyon ihtimalinin ortaya çıkması nedeniyle sıcak satışa dayalı süreçte aksamalar olacaktır. Buna rağmen daha önceki planlarımıza göre üretimlerimize devam edeceğiz. Ramazan Bayramına kadar herşey netleşmiş olmalı’’ mesajı verdi.




Yabancılar şanslı


2015 yılının başında yaşanan yüksek satış rakamlarının yılın üçüncü çeyreğine kadar yakalanmasının zor olduğuna işaret eden patronlar, durgunluğun yaz dönemine denk gelmesiyle satışların seyrinin değişmeyeceğini ancak döviz kurunun artması nedeniyle yabancı yatırımcı için alım fırsatının doğacağını dile getiriyor. Bunun sağlanması için de istikrarlı bir hükümet modeli üzerinde...