02 / 05 / 2024

Durmuş Çinar

Durmuş Çinar

Hanedan Holding Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde, Durmuş Çinar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Durmuş Döven​ kimdir? Kaç yaşında?

Reysaş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ekrem Durmuş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Ekrem Can Durmuş tarafından kuruldu.

Merkez Bankası 500 liralık banknot iddiasını yalanladı ama o belge ortaya çıktı! Durmuş Yılmaz da dahil oldu

Türk lirasındaki alım gücünün düşmesi nedeniyle 500 liralık banknot basılacağı iddiası Türkiye'de gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı iddiayı yalanladı. İddianın sahibi Şenol Babuşcu yeni bir belge ortaya koydu. Durmuş Yılmaz da tartışmaya dahil oldu

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Çinarım İnşaat Hırdavat Metal Elektrik Elektronik Limited Şirketi bugün Maltepe’de 650 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Çabuğ tarafından kuruldu.

Durmuş Döven, Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Reysaş GYO'nun 25 Mayıs 2021 tarihinde 2020 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Durmuş Döven seçildi. 

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuşoğulları Gayrimenkul İnşaat Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durmuş ve Aykut Durmuş ortaklığında kuruldu.

Durmuş Döven​ kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven​ kimdir? Durmuş Döven​ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Durmuş Döven'in biyografisi...

Durmuş Döven: BİST'ten çıkmak gibi bir planımız yok!

Reysaş Lojistik ve Reysaş GYO şirketleriyle BİST'te işlem gören Reysaş Grubu, 2020 için 1,3 milyar TL'lik ciro hedefi belirledi. Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, şirketin borsadan çıkacağı söylentilerine karşılık, BİST'ten ayrılmayacaklarını söylüyor.

Sebahattin Durmuş Özderici GYO'dan ayrıldı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı personellerinden Sebahattin Durmuş, Özderici GYO'dan ayrıldı.

Çinar Öğrenci Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çinar Öğrenci Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Tatar  tarafından kuruldu. 

Durmuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmuş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samer Durmush ve Mahmood Durmush ortaklığında kuruldu. 

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

Durmuş Çinar Haberi

Durmuş Çinar

Hanedan Holding Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Durmuş Çinar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Hanedan Holding Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin esas amacı yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve yönetimine katılarak bu şirketin yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim işlevlerini toplu bir bünye içerisinde ve modern  işletmecilik esasları dahilinde gerçekleştirmek, riski dağıtmak, ekonomik dalgalanmalara karşı yatırımların güvenliliğini arttırmak ve böylece bu şirketlerin sağlıklı şekilde gelişmelerini ve devamlılıklarını teminat altına almak ve bu amaca uygun ticari, sınai ve mali girişimlerde bulunmaktır. Şirketin yukarıda yazılı amaçları gerçekleştirmek için faaliyet göstereceği konular şunlardır; a- Şirket kurma, İştirak Tesisi ve Elden Çıkarma; Şirket sınai, ticari, zirai, mali, inşaat, taahhüt, teknoloji, turizm, tekstil, enerji,gıda, güvenlik, petrol ve...