28 / 04 / 2024

Dursunbey Belediyesi tip proje

Dursunbey Belediyesi tip proje

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Muğla Menteşe'de kırsala yönelik konut tip projesine 210 başvuru!

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde ev yapmak isteyen vatandaşlar için hazırlanan tip proje uygulamasına 210 başvuru yapıldı.

Sivas Belediyesi 2021'de kira ücretlerine zam yapmayacak!

Sivas Belediyesi, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında iş yeri kapanan esnafa ve Sivas Belediyesi'ne ait kiracılara yönelik destek paketlerini açıkladı.

Muharrem Çakan'dan Essen Belediyesi'ne 10 bin maske!

Almanya'da emlak sektöründe çalışan Muharrem Çakan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için Essen Belediyesi'ne 10 bin maske hibe etti.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Sakarya Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği eğitimi gerçekleştirildi!

Adapazarı Belediyesi personeline yönelik düzenlediği ‘Planlı Alanlar tip imar Yönetmeliği’ konulu eğitim semineri dün yapıldı. 

Balıkesir Dursunbey OSB'ye 18 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı Aşağı Sanayi bölgesinde keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verildi. Yatırımlardan bahsedildi.

Konya Büyükşehir, Hayvancılık Tesisi Tip projeleri hazırladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kırsal yerleşim alanlarında ikamet edenlerin faydalanabilmesi için tip konut projelerinin ardından şimdi de “Hayvancılık Tesisi Tip Projeleri” hazırladı.

Balıkesir Dursunbey Sanayi yolu genişletiliyor!

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde özellikle tonajlı araçların kullanıldığı ve darlığı sebebi ile zorluk çekilen sanayi yolu Dursunbey Belediyesi tarafından genişletilmeye başladı.

Balıkesir Dursunbey Belediyesi'nden kırsal bölgelere tip proje desteği!

Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.

Samsun'un yeni tramvaylarına boji yorulma tip testi yapıldı!

Samsun'da mevcut üniversite-gar hafif raylı sistem hattının Tekkeköy ilçesine uzatılması kapsamında Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. tarafından alımı yapılan 8 adet hafif raylı sistem aracının 'boji yorulma tip testi' yapıldı.

Dursunbey Belediyesi tip proje Haberi

Dursunbey Belediyesi tip proje

Dursunbey Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz “ Tip Ev Proje “ hizmetini başlattı.


6360 sayılı Büyükşehir kanunu uyarınca köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerde imar planı kapsamı dışında kalan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere Dursunbey Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dört adet tip ev projesi hazırlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.


Tip Ev Projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, “ Büyükşehir yasasıyla birlikte köyden mahalleye dönüşen ve imar planı olmayan mahallelerimizde uygulanmak üzere belediyemiz tarafından dört değişik konut projesi hazırlandı. Kırsal mahallelerimizde arsalarına konut yapmak isteyen vatandaşlarımız, bu projeleri Belediyemizden temin edebilirler. Mahallelerimize ev yapmak isteyen vatandaşlarımız İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurarak bu projelerden kendilerine uygun olanı seçibilerler”...