15 / 05 / 2024

düşük faizli taşıt kredisi

düşük faizli taşıt kredisi

Araç sahibi olmak isteyen kişiler senelerce emek ederek biriktirdikleri para dışında bir de taşıt kredisinden yararlabilecek. Peki taşıt kredisi aylık taksit tutarı nedir?

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı: Düşük faizli TL kredi için gereken şart...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutarak yüzde 50 seviyesinde bırakmasına rağmen tüketici, konut ve taşıt kredisinde faizler çok yüksek. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara TL krediye düşük koşullarda erişmek için formülü verdi.

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Sıfır otomobillerde, sıfır ve düşük faizli araç kredisi fırsatları! 

Son dönemde, bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 4'ün üzerine çıkarması ve krediye erişimdeki yaşanan kısıtlamalar, potansiyel otomobil alıcılarını da zor bir durumda bırakıyor. Birçok otomotiv markası, satışlarını artırmak için cazip kredi kampanyaları başlattı. 

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

Son günlerde, düşük faizli konut kredisi kampanyası detayları vatandaşlar arasında merak ediliyor. BDDK, Orta Vadeli Program (OVP) kapsamında ilk kez ev almak isteyenlere 15 yıl vadeli, 1.20 faizli konut kredisi fırsatı sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

düşük faizli taşıt kredisi Haberi

düşük faizli taşıt kredisi

Araç almak pek çok kişinin düşlerini süslüyor fakat insanlar için bütçesine uygun ve isteklerini karşılayabilecek bir araç almak oldukça zor oluyor.

Bunun için ise pek çok kişi para desteğine ihtiyaç duyuyor. Bu noktada ise bankalar devreye giriyor. Uygun faiz oranları ile kredi alabilmek  için ise Ziraat Bankası, Garanti, Yapı Kredi gibi birçok bankanın verdiği taşıt kredileri hakkında pek çok kişinin kafasında soru işaretleri var ve bu konuda bilgi almak istiyor. 

Peki, 200 bin Türk Lirası taşıt kredisinin taksit hesaplaması nasıl yapılır? İşte cevaplar...

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ziraat bankası üzerinden 48 ay vade ile alacağınız 200 bin liralık taşıt kredisi için yüzde 1,59 faiz oranı alınıyor ve aylık taksit oranı ise...