28 / 04 / 2024

duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax

duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Termo Teknik başarılı bayilerini St. Petersburg’ta ağırladı!

Termo Teknik, Türkiye’de 2013 yılının ikinci yarısında satışa sunulan ve kısa sürede stokları tükenen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ın“Satış ve Hizmet Kampanyası” çerçevesinde başarılı olan 34 bayisini St. Petersburg’ta ağırladı...

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Yapay zeka destekli Samsung klimanın fiyatı açıklandı! Üstelik klima alana IKEA hediye çeki fırsatı!

Samsung, yaz aylarının gelmesiyle beraber son teknolojik özelliklerle donattığı AR09CXFCABT/SK duvar tipi klimasını tanıttı. Bunun yanı sıra, yapay zekâ desteğinin bulunduğu bu klimayı alana IKEA hediye çeki verileceğini de duyurdu.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Hanımlar dikkat! Profilo Isı Pompalı Çamaşır Kurutma makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo KM8610HTR A++ 8 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi, geniş iç hacmi ve yoğuşturmalı kurutma teknolojisi ile 8 kilogram çamaşırı farklı programlar sayesinde çamaşırın özünü koruyarak kurutur.

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Klimalarda avantajlı fiyatları kaçırmayın!

Hepsi Burada Şubat ayında fırsatları bitirmeden devam ediyor. Baymak Inverter Duvar Tipi Klimalarda Hepsi Burada müşterilerine 1216 TL x 9 aya varan Taksitle sahip olabilirisiniz. Hepsi Burada'nın avantajlı klima özelliklerini öğrenmek için haberimize bakın.

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Baymak Lambert Yoğuşmalı Kombi indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazdaki su buharının ayrıştırılıp suya dönüşmesi yoğuşmalı kombinin sahip olduğu teknoloji ile mümkün oluyor. Bu işlem sırasında doğalgaz az kullanılarak enerji verimliliği sağlanmış oluyor. Peki yoğuşmalı kombi indirimli fiyatıyla ne kadar? Özellikleri neler? 

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax Haberi

duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax

Merkezi ısıtma sistemlerine yeni bir bakış açısı ve yüksek verim getiren duvar tipi yoğuşmalı kazanlar, sahip oldukları teknolojik özellikleriyle maksimum kontrol ve yüksek verime olanak sağlıyor. Uzaktan erişim ile kontrolü ve yönetimi sağlanabilen kazan dairelerinde, sistem takibini yapabilmek, hata ve arıza raporlarını e-posta olarak alabilmek mümkün oluyor. Böylece, erken müdahale olanağı ortaya çıkıyor ve sistem yönetimi kolaylaşıyor.


Arıza bildirimi


Uzaktan erişim özelliği, kazan dairelerine Dünya'nın herhangi bir yerinden akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden internet altyapısı ile bağlanma şansı sunan kontrol panelleri sayesinde sağlanıyor. Bu kontrol panelleri vasıtasıyla kazanların çalışma ve sıcaklık ayarları kontrol edilebiliyor ve panelin işlem menüsünden istenen değişiklikler yapılabiliyor. Daha da önemlisi; yeni meydana gelen arızalar, sistem kurulumu esnasında belirlenen kişilere (yetkili servis, bina yöneticisi, hane sakinleri vs.)...