15 / 05 / 2024

düzce 112 acil çağrı merkezi inşaatı

düzce 112 acil çağrı merkezi inşaatı

Düzce Valisi Ali İhsan Su, acil çağrı numaralarının tek merkezde toplanacağı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünün hizmet binası inşaatını inceledi...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce'de afetzedelere ödemeler başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Düzce'de yaşanan su baskını ve toprak kaymasının ardından bölgedeki afetzedelere ödemelerin başladığını açıkladı.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuruları başladı!

Konut fiyatlarının 112 bin 818 TL ile 148 bin 599 TL arasında değiştiği Düzce Şekerpınar TOKİ için başvurular bugün başladı.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

Bilecik 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatında sona gelindi!

Bilecik’te geçen yıl yapımına başlanan iki katlı 112 Acil Çağrı Merkezi inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Dış cephede sıva işleri bitirildikten sonra yalıtım işlerinin yanı sıra binanın bir kısmının dış cephesi de boyandı.

Bilecik 112 Acil Çağrı Merkezi'nde sona gelindi!

Bilecik'te geçen yıl yapımına başlanan iki katlı 112 Acil Çağrı Merkezi inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Bilecik İl Özel İdaresi Plan ve Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü tarafından yürütülen binanın kış aylarında hizmete girmesi planlanıyor.

Afyonkarahisar 112 Acil Sağlık Hizmetleri binaları onarım ihalesi 15 Ekim'de!

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Merkez ve İlçelerine ait 112 Acil Sağlık Hizmetleri binalarının onarım inşaatı yapım işini 15 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

Afyonkarahisar 112 Acil Sağlık Hizmetleri'nin binaları onarılacak!

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü; 112 Acil Sağlık Hizmetleri binalarının onarım inşaatını 24 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Onarım işi 30 günde tamamlanacak.

Mehmet Keleş: Düzce otoyol çıkışı bir yıla biter!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, otoban bağlantısı konusunda karayollarının ikna olduğunu söylerken, 1 hafta içinde bütün paydaşların çalışmalarının bir araya getirilerek karayollarına götüreceklerini ifade etti...

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi!

Düzce D-100 imar planına 546 İtiraz geldi. Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planına gelen 546 itirazı değerlendirecek.

Düzce D-100 imar planına 546 itiraz geldi!

Düzce İl Genel Meclisi 24 Mart-24 Nisan tarihleri arasında askıya çıkan D-100 Revizyon İmar Planı' na gelen 546 itirazı değerlendirecek. Başkan Akbulut üyelerin onayıyla itirazların görüşülmesi hususunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na yetki verdi...

düzce 112 acil çağrı merkezi inşaatı Haberi

düzce 112 acil çağrı merkezi inşaatı


Vali Su, Kalıcı Konutlar mevkisindeki inşaatta gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte her alanda önemli çalışmalar sürdürüldüğünü, bunlardan birinin Başbakanlık Acil Afet Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yaptırılan lojistik depo hizmeti, diğerinin ise acil çağrı numaralarını tek merkezde toplamayı amaçlayan "112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi" olduğunu söyledi.


Dünyada mevsimlerin değiştiğini, küresel ısınmayla beklenmedik yerlerde afetler meydana gelebildiğine dikkati çeken Su, "Allah korusun, hiçbir zaman afet istemeyiz ama olabileceklere karşı da tedbirli davranmamız gerekiyor. Bu amaçla ülkemizin 27 yerinde bölge depoları kuruluyor. Lojistik depolarında olası afet durumunda hemen afetzedelere intikal edebilecek battaniye, çadır, yemek seti, ısıtıcı hazır bulundurulacak. Düzce de bu 27 ilden bir tanesi" şeklinde konuştu.


"Arkamızda yükselen inşaat bin 200 metre alanda 15 metre yüksekliğinde, 48 konteynerin konulacağı lojistik depo olacak" diyen Su,...