09 / 05 / 2024

Düzce Belediyesi konut alanları düzenleme

Düzce Belediyesi konut alanları düzenleme

Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Düzce'de konut iyileştirmelerine yönelik düzenlemeler yapıldı!

Düzce'de deprem tehlikesini en aza indirgemek için yapılan çalışmalar neticesinde konut iyileştirmeleri ve kat sınırlaması yapılıyor.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi yarın!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı!

Sanayi ve turizm bölgelerine yakınlığı ile dikkat çeken, son yıllarda düzenli göç alan Düzce’nin gayrimenkul değerlerine göre Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı…

Düzce’de konut fiyatları yüzde 2 arttı!

Düzce’de konut fiyatları son dört yılda yüzde 29, son bir yılda yüzde 2 artış gösterdi. Konut satışları iste yüzde 10 düşüş yaşadı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

TOKİ Düzce 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Düzce 56 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

Düzce Belediyesi konut alanları düzenleme Haberi

Düzce Belediyesi konut alanları düzenleme


Düzce Belediyesi tarafından mahallelerde sosyal tesis, konut ve park alanlarına ilişkin düzenleme yapılacak. Konu üzerinde İmar ve Şehircilik müdürlüğü tarafından çalışma yapılıyor.


Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak. Yeni projelere göre, Körpeşler, Akınlar, Arapçiftliği, Sarayyeri, Çamköy, Yukarı Yahyalar, Orhangazi ve Tokuşlar mahallelerindeki sosyal tesis alanları, konut ve park alan düzenlemelerine ilişkin planlar Meclis gündeminde değerlendirilecek. 



Düzce...