29 / 08 / 2024

Düzce gayrimenkul satışı

Düzce gayrimenkul satışı

Düzce İli, Merkez İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 547 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Düzce'de 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Köprübaşı Ömerefendi Köyü'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihalesi 22 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. 

Düzce'de 4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

100 gün sonra sessizliğini bozan Tunç Soyer, kendi döneminde 1.2 milyar TL'lik gayrimenkul satışı yapıldığını söyledi!

Bugüne kadar yaşananlar karşısında sessizliğini koruyan Tunç Soyer, ‘100 gün değerlendirmesi’ başlığı ile bir yazı kaleme alarak, kendi döneminde 1.2 milyar TL'lik gayrimenkul satışı yapıldığını söyledi.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Türk Kızılay, Düzce'de 4 adet konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Türk Kızılayı, Düzce'de yer alan 4 adet konutu bir bütün olarak satıyor. Peki satışa sunulan konutların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ilan tarihi...

Türk Kızılay, Düzce'de 3 adet iş yeri ile arsasını 54 milyon TL'ye satıyor! 

Türk Kızılay, Düzce'de yer alan 3 adet iş yeri ile arsasını 54 milyon TL'ye satıyor. İlan yayımlandı. İşte ayrıntılar...

İzmir ve Düzce'de 5 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi! 

İzmir Karaburun ve Düzce Merkez'de yer alan 5 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar ve ilan detayları...

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Gayrimenkul satışları neden düştü? Uzman isim satışlardaki düşüşlerin nedenlerini ve etkilerini açıkladı!

Gayrimenkul satışlarında son dönemlerde belirgin bir duraksama görüldü. Bu duraksamanın çeşitli nedenleri ve sektöre olan etkileri Özgür Cihad Özaydoğu tarafından açıklandı.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce gayrimenkul satışı Haberi

Düzce gayrimenkul satışı

Düzce İli, Merkez İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan 5 adet gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller için 4 milyon 547 bin TL isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZ: Düzce ili, Merkez ilçesi, Burhaniye mah, 86 ada, 107 parselde kain, 505,87m2 yüzölçümlü, "Beş Katlı Betonarme Otel ve Arsası" ana taşınmaz niteliğinde, 55/1510 arsa paylı, Zemin Kat, 2 Nolu Bağımsız Bölüm, İş Yeri vasıflı taşınmazdır. 1/1000 ölçekli uygulama imar planında kaldığı, "Merkezi İş Alanı" olarak planlandığı. Bitişik nizam 4(dört) kat yapılaşma hükümlerinin geçerli olduğu belirtilmiştir.Camekanları alüminyum doğrama olup zemin seramik kaplıdır. Düzce Belediyesine yaklaşık 140m, Cedidiye camii'ne yaklaşık 90m, Düzce Valiliğine yaklaşık 670 m olup,bürüt alanı 77,09m2'dir.

Kıymeti : 182.857,97 TL
1. Satış Günü : 31/05/2018 günü 10:20 - 10:25 arası
2. Satış Günü...