22 / 05 / 2024

düzce muhtarlık binası

düzce muhtarlık binası

Düzce Belediyesi tarafından muhtarlar için yapılan hizmet binalarına 19 tane daha eklenecek. Yeni binaların yapımına Akınlar Mahallesi’nden başlandı.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Düzce'de 15 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce ili, Merkez ilçesi, Beyköy Mahallesi, 250 ada 6 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 15 milyon TL'ye icradan satıyor...

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Kocaeli Kefken muhtarlık binasının inşaatı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e inşa ettiği muhtarlık binası ve pazar alanının inşaatını tamamlıyor.

Manisa Beydere'ye yeni muhtarlık binası!

Beydere Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Yunusemre Belediyesi ekipleri, Beydere’ye muhtarlık binası kazandırdı...

Kocaeli Kefken'e yeni muhtarlık binası!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kefken'e yeni bir muhtarlık binası inşa ediyor.

Erzincan'da muhtarlık binası olmayan belediye kalmayacak!

Erzincan Belediyesi, projelerle şehri fiziki olarak güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye tarafından bölgede 26 muhtarlık binası inşa edilecek.

Büyükçekmece modern muhtarlık binasına kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi bir çok mahalleye yeni ve modern muhtarlık binaları inşa etmeye devam ediyor. Güzelce Mahallesi'ne yeni bir muhtarlık inşa edildi.

düzce muhtarlık binası Haberi

düzce muhtarlık binası


Düzce Belediyesi tarafından muhtarlar için yapılan hizmet binalarına 19 tane daha eklenecek. Yeni binaların yapımına Akınlar Mahallesi’nden başlandı.


Merkeze bağlı mahalle muhtarları için yapılan hizmet binalarına 19 yeni bina daha eklenmesi için hazırlıklar tamamlandı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak binaların yer tespiti işleminin tamamlanması ile birlikte belirlenen yerlerde hazırlıklar sona yaklaştı. Akınlar Mahallesinde başlayan yapım çalışmaları diğer mahallelerde de devam edecek. Çok kısa bir süre içinde yapılması hedeflenen binaların yapılacağı mahalleler şöyle; Mergiç (Esenköy), Fatih, Bahçelievler (4,5,6,7), Yeşiltepe (13,14), Nalbantoğlu, Kazukoğlu, Kuyumcuhacıali, Beyciler, Cumhuriyet, Dereli Tütüncü, Koçyazı, Körpeşler, Fevzi Çakmak, Şıralık, Şehit Kemal Işıldak, Şehit Murat Demir, Terzialiler, Çiftepınarlar.



Düzce...