28 / 04 / 2024

Düzce Soğukpınar son durum

Düzce Soğukpınar son durum

Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlarının askı süresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

Düzce, deprem sigortasında ilk sırada! 82 bin konutun 75 bini sigortalı!

Son 25 yılda 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, 82 bin konutun 75 bin 130'u Zorunlu Deprem Sigortası ile güvence altına alındı.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD duyurdu: Düzce'de korkutan deprem! Büyüklüğü...

Düzce'ye bağlı Gölyaka ilçesinde büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Murat Kurum'dan Düzce depremi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Reysaş GYO Düzce'deki deposunu 875 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Düzce Akçakoca Çiçekpınar Köyü 130 ada 4 parseldeki 18 bin 77 metrekare arsadaki 3.168 metrekare deponun 10 bin ton fındık depolama kapasiteli kapalı depolama alanı "Ferrero Fındık İthalat ve İhracat Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 875 bin TL+KDV bedelle kiraya verildi.

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı!

Sanayi ve turizm bölgelerine yakınlığı ile dikkat çeken, son yıllarda düzenli göç alan Düzce’nin gayrimenkul değerlerine göre Düzce’de konut fiyatları son 4 yılda yüzde 30 arttı…

Düzce’de konut fiyatları yüzde 2 arttı!

Düzce’de konut fiyatları son dört yılda yüzde 29, son bir yılda yüzde 2 artış gösterdi. Konut satışları iste yüzde 10 düşüş yaşadı.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 8 adet konut bulunuyor.

Düzce Gölyaka TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesi projesi kapsamındaki konutlar bugün satışa çıktı.

Düzce Soğukpınar son durum Haberi

Düzce Soğukpınar son durum


Düzce Belediyesi sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesindeki imar çalışmaları son aşamasına geldi. Kadastro sınırlarına göre hazırlanan imar planlarının askı süresinin tamamlanması ile birlikte itirazların değerlendirilmesi aşamasına gelindi. Mahalleye ilişkin imar planlarındaki itirazların Aralık ayı Meclis gündemine gelmesi bekleniyor. Soğukpınar mahalle muhtarı İzzet Uysal, planlar açısından önemli bir süreci çözümlediklerini ifade ederek ‘ Mahallemiz adına iyi bir sonuç ortaya çıktı. 350 imar parselinden 40’ına itiraz yapıldı. Böylesine önemli bir planda az sayıda itiraz gelmesi mutabakat anlamına gelir. Başta mahalle sakinleri olmak üzere Düzce Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Bir süre önce Düzce Belediye sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesine ilişkin kadastro sınırlarına göre imar planı hazırlandı. Düzce’nin yeni mahallesi için imar planı askıya çıktı. İnceleme ve itiraz süreci sonunda...