05 / 05 / 2024

düzce yapılandırma

düzce yapılandırma

Düzce Belediyesi tarafından, kamuya olan borçlar için 2 bin 200 kişiye başvuruda bulunmadıkları halde yapılandırma fırsatı verildi. Belediyeye ait her türlü vergi ve borçları için yapılandırmaya alınan mükelleflere iletişim bilgilerine göre tebligat yapıldı.

Deprem bölgesindeki illerde yeniden yapılandırma yükümlülükleri düzenlendi...

Deprem illerindeki yeniden yapılandırma yükümlülüklerinde mücbir sebep halinin düzenlendiği açıklandı. Yapılan açıklamada, bölgede bulunan iller için mücbir sebep durumuna yönelik düzenleme yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Yapılandırma ve ek MTV ödemelerini yapacaklar dikkat! Son 4 gün! Aman kaçırmayın!

Yeniden yapılandırma çerçevesinde, borcunu ödeyecekler için son dönemece gelindi. Son tarih 31 Ağustos. İşte ayrıntılar...

Yapılandırma paketindeki o detay herkesi umutlandırdı! Hangi borçlar yapılandırılacak?

28 Şubat’ta başlayacak meclis mesaisinde gündemdeki başlıklar arasında borç yapılandırma paketi de var. Yapılandırma paketinde depremzede vatandaşlara özel düzenlemeler de olacak.

Borç yapılandırma  tasarısı meclisten geçti! 2 bin TL altı borçlar ne zaman silinecek?

Devletin tüm kurumlarına olan vergi borçlarına yönelik büyük imkan sağlayan Borç yapılandırma kanun teklifi  Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Devlete olan vergi cezası, MTV, sigorta prim borcu gibi tüm borçların dahil edildiği kapsamlı düzenlemeden sonra şimdi vergi borçları ne zam

Borç yapılandırma detayları belli oldu! Duyunca şoke olacaksınız!

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma projesi ile insanların borçlarını tekrar yapılandırmasına ve kolay bir ödeme planına sahip olmasına olanağı sunuluyor. Düzenlemenin hangi borçları kapsadığı ise, son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte detaylar...

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma TBMM'de görüşülecek!

'İcra iflas kanunu değişikliği ile yeniden yapılandırma düzenlemeleri ve teklifleri TBMM komisyonlarınca masaya yatırılacak.

Müjde! Vergi ve prim borcu yapılandırma işlemlerinizi internetten anında yapabilirsiniz!

500 milyar liralık borcun yapılandırılacağı, prim ve vergilere ilişkin düzenleme dün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi ve yapılandırma işlemleri başladı.

31 Ağustos milat olacak: 500 milyar liralık yeniden yapılandırma!

Toplam 500 milyar liraya ulaşan yeniden yapılandırma düzenlemesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak.

Konut kredisinde yapılandırma koşulları!

Yüksek faizle kredi çekenlerin faizlerin düşmesiyle kredi yapılandırma beklentisi daha da artmıştı. Peki, konut kredisi yapılandırma nedir? Nasıl yapılır?

Vergide yapılandırma istekleri gündemde!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, vergide yapılandırma istekleriyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanıtlaması üzere meclise soru önergesi verdi.

Yüksek faizli konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi yapılandırma işlemi, mevcut faiz oranlarına göre daha yüksek oranlardan kredi çeken vatandaşların en çok araştırdığı konu oldu. Peki konut kredisinde yapılandırma olacak mı? 

Yüksek faizle konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredisinde, faizler düştüğünde tüketici düşük faizden kredisini ödemeyi isteyebiliyor. Bu durumda konut kredisi yapılandırma işlemi karşımıza çıkıyor. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? İşte detaylar...

düzce yapılandırma Haberi

düzce yapılandırma


Düzce Belediyesi tarafından, kamuya olan borçlar için 2 bin 200 kişiye başvuruda bulunmadıkları halde yapılandırma fırsatı verildi. Belediyeye ait her türlü vergi ve borçları için yapılandırmaya alınan mükelleflere iletişim bilgilerine göre tebligat yapıldı.


Kamu alacaklarına ilişkin yapılandırma süreci içinde Düzce belediyesine ait vergi, borç ve her türlü harçlarına ilişkin 13 bin 200 mükellef başvuruda bulunarak yapılandırma talebinde bulundu.  Bunun dışında Düzce belediyesi tarafından başvuruda bulunmadığı halde 2 bin 200 kişinin de borçları yapılandırıldı. Borçları taksitlendirilen mükelleflere iletişim bilgilerine göre tebligatlar yapıldı.  Yapılandırmada mükelleflerin borç miktarlarına göre taksitlendirme yapıldı.  



Düzce...