07 / 05 / 2024

düzce yatırım teşvikleri

düzce yatırım teşvikleri

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Türkiye’de arsa yatırımı nasıl yapılmalı? İşte önemli 6 kriter

Yatırımcının son dönemde ilgisini çeken alanlardan biri de arsa ve araziler.  Genelde uzun dönem yatırımı olarak bilinen arsalarda kısa sürede kar etmek de mümkün. Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanı Arif Güdül 6 önemli kriteri sıraladı.

Konuta yatırım azaldı: İkinci elde fiyatlarda yüzde 15'e varan indirimler başladı! 

Konutta son dönemlerde yatırım amaçlı değil, ihtiyaç amaçlı alımlar gündemde. Talep düşünce ikinci elde konut sahipleri yüzde 5 ile 15 arasında indirimler uygulamaya başladı. İşte detaylar...

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Seçim öncesi en cazip yatırım aracı hangisi? İşte, son dönemde yatırım portföylerinin en gözde yatırım aracı!

Yatırım dünyasında son dönemde seçim sürecine ilişkin fiyatlamalar ön plana çıktı. Yatırımcılar hem küresel risklere hem de seçim ile ilgili belirsizlere karşı kendilerini korumak için yatırım portföylerinde değişikliğe gidiyor.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz! Altın ve dövizde çıkış sürecek mi? Hangi hisseler prim yaptı?

Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu altın ve döviz oldu. Borsa yatırımcılarını üzerken, altın ve dövize yatırım yapanlar haftayı karlı kapattı. İşte, haftanın yatırım raporu... Altın ve döviz yatırımcısına ne kadar kazandırdı? Borsada hangi hisseler prim yaptı? İşte detaylar...

2022 yılında hangi sektörlere yatırım yapıldı? En fazla yatırım teşviğini hangi sektör aldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı geçen yıla ilişkin yatırım teşvik belgelerini açıkladı. Buna göre, geçen yıl desteklenen yatırımların tutarı yüzde 43 oranında artış gösterirken, 357 binden fazla kişiye ise iş imkanı sağlandı.

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Çukurova Havalimanı için 2.3 milyar TL'lik yatırım teşvik belgesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Nisan 2021'e ait yatırım teşvik belgelerinin olduğu liste Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıklandı. Nisan 2021'in en yüksek bedelli teşvik belgesi Mersin ilinde hayata geçirilecek olan Çukurova Havalimanı için verildi. 

Mart 2021'de 1256 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Mart ayında 1256 yatırım teşvik belgesi imzaladı. 

Şubat ayında 943 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Şubat ayında 943 yatırım teşvik belgesine imza attı.

Ocak 2021'de 929 yatırım teşvik belgesi verildi!

Çalışmalarına devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ocak'ta 929 yatırım teşvik belgesi verilmesine imza attı.

Aralık 2020'de 1.181 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 2020'nin Aralık ayında 1181 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Ekimde 974 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekim ayında 974 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

düzce yatırım teşvikleri Haberi

düzce yatırım teşvikleri

Büyük bir yatırım içerisinde olan düzce turistlerin ilgisini çekmeye başladı.

Para Dergisi’nde yer alan habere göre; BATI Karadeniz'de yeşilliği ve doğasıyla dikkat çeken Düzce, 1999’da il statüsü kazanan, yani yeni şehir olan bir belde. Karadeniz kıyısına paralel dağlara sahip olan şehir, 1999’da yaşanan yıkıcı deprem sonrası ekonomik darbe alsa da, kısa zamanda toparlanmış ve hızlı bir atılım yapmış. Güzümüzde, sanayinin yanı sıra tarım, hayvancılık ve ormancılık halkın temel geçim uğraşları arasında yer alıyor. Şehrin İstanbul ile Ankara gibi Türkiye’nin en önemli iki metropol kent arasında yer alması da ekonomik yapısını dinamik kılıyor. Batı Karadeniz’de ayakta kalan tek antik kent olması Düzce’yi tarihî açıdan da ayrıcalıklı bir konuma getiriyor.

ESKİ ADI "KONSOPA"

Düzce, M.O. 1400-800 yılları arasında Hititlerin hüküm sürdüğü bir coğrafya. Kent...