06 / 05 / 2024

düzcede arsa fiyatları

düzcede arsa fiyatları

Düzce'ye, sanayiciler de yatırım yapmaya başladı. Düzce'de imarlı arsaların metrekaresi 300 - 1.000 TL, köylerde ise dönümü 5-30 bin TL arasında değişiyor...

Arsayla vatandaşlığa 'konut' ayarı geldi: Konut ve arsa fiyatları düşer mi?

Yabancıya vatandaşlık şartına, geçen günlerde yeni bir düzenleme yapıldı. Daha önce, “En az 400 bin dolar veya karşılığı tutarındaki taşınmaz” düzenlemesi, “Arsa üzerinde yapılı taşınmaz” şeklinde yenilendi. Peki bu düzenleme satışları ve fiyatları nasıl etkiler?

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

düzcede arsa fiyatları Haberi

düzcede arsa fiyatları


Düzce'ye yatırım yapan kazanacak

Köylerinde mandıracılık, kümes hayvanı ve süs bitkileri yetiştiriciliği gelişen Düzce'ye, sanayiciler de yatırım yapmaya başladı. Düzce'de imarlı arsaların metrekaresi 300 - 1.000 TL, köylerde ise dönümü 5-30 bin TL arasında değişiyor.


SANAYİNİN İstanbul’dan taşınması sürecinden en yararlı çıkan bölgelerden birisi Düzce oldu. Sanayi, tarım ve hayvancılık yatırımı yapmak isteyenler. Düzce ve çevresinden arazi arıyor. İstanbul’a yakınlığı ile dikkat çeken bölge, son zamanlarda yatırımcının gözdesi oldu. Hem verimli hem de geniş arazilere sahip olan Düzce’de, fiyatlar da oldukça uygun. Pek çok sanayi ve tekstil firması yatırımlarını şimdiden bölgeye kaydırdı. İrili ufaklı birçok kanatlı hayvan üretimi yapan çiftlik bulunan bölgede, büyükbaş hayvan üretimi için de teşvik uygulamaları başladı.


Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bölgeyi, biz de mercek altına aldık. Bölgenin ekonomik...