07 / 05 / 2024

düzcede ekim ayınd akaç konut satıldı

düzcede ekim ayınd akaç konut satıldı

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaya göre, geçtiğimiz Ekim ayında Düzce’de 518, Doğu Marmara Bölgesi’nde toplam 6 bin 242 konut satışı yapıldı.

TÜİK açıkladı! Dış ticaret haddi ekim ayında azaldı...

TÜİK verileri kapsamında göre dış ticaret haddi, ekim ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre 11 puan yükselerek 86,2 olurken eylül ayına oranla düştüğü kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

TÜİK açıkladı! Sanayi üretimi ekim ayında yüzde 0,4 daraldı

Sanayi üretimi ekim ayında, aylık olarak yüzde 0,4 düşüş gösterirken, yıllık bazda da yüzde 1,1 yükseldi. Buna göre, piyasa beklentisi, aylık yüzde 0,2 azaldı, yıllık bazda ise yüzde 2 yükseliş yönünde ilerledi. İşte haberin detayları...

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik'ten Espresso makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Ekim ayına özel bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, uygulanan bu kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

BİM Ekim ayına indirimle girecek! Sıvı deterjan 105 TL'ye, çamaşır yumuşatıcısı 99 TL'ye düştü!

BİM Ekim ayının indirimlerini yayımladı. Bu kapsamda BİM'de pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Emekliler müjde! 'Ekim ayında emekli maaşlarına zam gelebilir 'En düşük emekli maaşı 7.500 TL!

Temmuz ayı itibarıyla emeklilerin yüzde 25 zamlı maaşları hesaplarına yattı. Ancak kök maaşı düşük olanların maaşları 7.500 TL'ye tamamlandı. Bu durumdan memnun olmayan emekliler şikayetlerini ifade ederken Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram ekim ayını işaret etti.

AVM Perakende Ciro Endeksi Ekim ayında yüzde 131,2 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, alışveriş merkezlerinde kiralanabilir metrekare başına düşen cirolar bu yılın Ekim ayında İstanbul’da 6 bin 594 TL, Anadolu’da 3 bin 845 TL şeklinde gerçekleşti.

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

düzcede ekim ayınd akaç konut satıldı Haberi

düzcede ekim ayınd akaç konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesi olarak anılan Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinde 2015 yılı Ekim ayı içerisinde toplam 6 bin 242 konut satışı gerçekleşti. TÜİK tarafından yayınlana verilere göre, 2015 Ekim ayında Kocaeli’de 2 bin 810, Sakarya’da bin 642, Düzce’de 518, Bolu’da 430 ve Yalova’da 842 konut satıldı.



Düzce'nin Sesi Gazetesi



Haber Düzce Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmaya göre, geçtiğimiz Ekim ayında Doğu Marmara Bölgesi'nde toplam 6 bin 242 konut satışı yapıldı. Kocaeli'de2 bin 810, Sakarya'da bin 642, Bolu'da 430 ve Yalova'da ise 842 konut satıldığı bildirildi.


Düzce Postası...