03 / 05 / 2024

düzcede icralık arsa fiyatları

düzcede icralık arsa fiyatları

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı 19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da yapılacak.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Tarihin en büyük ikinci arsa alımı ülkeyi ayaklandırdı! Çinli milyarder gizlice 198 bin dönümlük orman almış...

Çinli bir milyarderin ABD'nin Oregon eyaletinde 198 bin dönümlük bir orman satın alması ülkeyi ayağa kaldırdı. 

Yurt dışında ev ve arsa almayı düşünenler dikkat! Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz!

Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yurt dışında ev ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Dövizde kazanan sanayiciler arsa yatırımına yöneldi!

Ülkenin lokomotifi gayrimenkul sektöründe ekonomik dalgalanma dönemlerinde hem küçülmek hem de büyümek isteyen sanayiciler arsa yatırımına yöneldi.

Elbistan'da 366 dönümlük arsa Elbistan Belediyesi’ne verildi!

Elbistan'ın Karaelbistan Mahallesi’nde bulunan 366 dönümlük arsa kentsel dönüşüm projelerinde rezerv yapı alanı olarak kullanılması için Karaelbistan Mahallesi’nde Elbistan Belediyesi’ne verilecek.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Antalya Çalkaya'da 11,5 dönümlük arsa satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Aksu ilçesinde Çalkaya'da 11,5 dönümlük alanın satışı için encümene yetki verdi.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

düzcede icralık arsa fiyatları Haberi

düzcede icralık arsa fiyatları

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan arsaların toplam bedeli 1 milyon 69 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı açık arttırma usulüyle  19 Ağustos 2014 günü saat 14:30'da gerçekleşecek.



İlanın detayı için