28 / 04 / 2024

düzcede icralık gayrimenkul fiyatları

düzcede icralık gayrimenkul fiyatları

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de satılık gayrimenkul 2 milyon 320 bin 365 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 320 bin 365 TL olarak belirlendi.Gayrimenkulün satışı Düzce 2. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da Bülent Şirin tarafından kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündaroğulları İnşaat Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Emre Dündar ve Enes Dündar ortaklığında kuruldu.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

düzcede icralık gayrimenkul fiyatları Haberi

düzcede icralık gayrimenkul fiyatları

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle Düzce 1. İcra Dairesi tarafından 11 Temmuz 2014 günü saat 09:00'da gerçekleşecek.

İlanın detayı için tıklayın

İlanın detayı için