03 / 05 / 2024

düzcede karayolu sahibi vatandaş

düzcede karayolu sahibi vatandaş

Düzce'de arazilerinin izinsiz kamulaştırıldığı iddiasıyla 7 yıl önce açtıkları davayı kazanan 5 kardeş, mahkeme kararının uygulanması için polis eşliğinde D-100 karayolunun 280 metrelik bölümünü set çekerek ulaşıma kapatmak istedi...

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Hesaplandı ve duyurulu! Hak sahibi dul eş ve yetimin maaş artışı ne kadar olacak?

TÜİK’in enflasyonu aşağı yukarı tahmin edilirken, buna göre emekliler yüzde kaç zam alacak, en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? Bunun dışında hak sahibi dul eş ve yetimlerin maaşlarındaki artış ne kadar olacak?

115 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Prefabrik evler kaç TL? 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Çevre dostu olmaları ile tanınan prefabrik evlerin fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Bankalarda uygun fiyatlar...

Bankalar ikinci el araç satış ilanlarına son günlerde ağırlık verdi. Birçok banka elinde kalan araçları atmak için fiyatları düşürdü. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için indirimli fiyatlar açıklandı.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

İhtiyaç sahibi ailelere 1.100 TL yardım müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan ihtiyaç sahibi ailelere müjde geldi. Yanık, 17 Mayıs'ta sona erecek kapanma döneminde ihtiyaç sahibi hanelere 1.100 TL tutarında nakdi yardım yapılacağını açıkladı.

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

Korona döneminde ev-sahibi kiracı ilişkileri nasıl olmalı?

Koronavirüs salgını, tüm dünyada ekonomiyi de olumsuz olarak etkiliyor. Peki korona döneminde ev-sahibi kiracı ilişkileri nasıl olmalı?

Konut sahibi olmak isteyenler için güncel kredi faiz oranları!

Yapıkredi ve Akbank geçtiğimiz günlerde ard arda konut kredisi faizinde indirime giderek oranı 0.99'a kadar düşürdü.  Konut kredisi faiz oranlarında yaşanan bu son düşüş ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredisi faiz oranları araştırmalarını hızlandırdı...

düzcede karayolu sahibi vatandaş Haberi

düzcede karayolu sahibi vatandaş


Düzce'de arazilerinin izinsiz kamulaştırıldığı iddiasıyla 7 yıl önce açtıkları davayı kazanan 5 kardeş, mahkeme kararının uygulanması için polis eşliğinde D-100 karayolunun 280 metrelik bölümünü ulaşıma kapatmak istedi, Karayolları ekipleri işaretleme için gerekli malzemeleri getirmeyince, tutanak tutuldu.


Merkeze bağlı İstilli köyü mevkisinde arazi sahibi Sami Alkan ve 4 kardeşi, yaptıkları araştırmalarda gayrimenkulün 280 metrelik bölümünün D-100 karayolu için kullanıldığını belirledi. Arazinin yol için kullanılan bölümünün iadesi amacıyla yargıya müracaat eden Alkan kardeşler, 7 yıl süren dava sürecini, Yargıtayın yerel mahkemenin lehlerine verdiği kararı onamasıyla kazandı.


Yargıtay kararının yerine getirilmesi amacıyla polis eşliğinde bölgeye giden arazi sahipleri, karayolun Ankara yönündeki 280 metrelik bölümünün set çekilerek ulaşıma kapatılması için Karayolları ekiplerinden işaretleme yapmalarını istedi. 


Kararın uygulanmasında emniyet ve asayiş yönünden engel bulunmadığını ifade eden emniyet...