23 / 07 / 2024

düzcedeki eski Yimpaş binası kiralama

düzcedeki eski Yimpaş binası kiralama

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Toplantıda Düzce'de bulunan eski Yimpaş binasının belediyeye kiralanması onaylandı.

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Eskişehir'de 562 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! Vakıflar tek tek duyurdu! 

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ili, Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde yer alan 562 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki Eskişehir'deki gayrimenkuller için kiralama ihalesi ne zaman yapılacak? 

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! Milli Emlak Eskişehir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Erbab Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan 112 bin 450 liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:20'de yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de 108 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Eskişehir'de imarlı arsa fırsatı!  

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022  tarihinde saat 15:15'te yapılacak.

Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor! 107 bin TL'ye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir Çifteler Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi  düzenliyor. Merakla beklenen ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:25'te yapılacak.

düzcedeki eski Yimpaş binası kiralama Haberi

düzcedeki eski Yimpaş binası kiralama


Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Meclisin ikinci birleşiminde bütçe ve imar komisyonu görüşüyle gelen dosyalar karara bağlandı. Gündemde olan Çamköy, Tokuşlar, Çay ve Beyciler mahallelerindeki tahsis değişiklikleri görüşüldü.


Meclisin Eylül ayı ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli Başkanlığında toplandı. Toplantıda komisyonlara havale edilen konular görüşüldü. Atık su tesisi yararlanma hakkı ücreti, su tüketim ücreti ve asfalt satış ücretlerinde değişiklik yapılması kabul edildi.  Yine Meclis gündeminde bulunan eski Yimpaş binasının belediyeye kiralanması onaylandı. 



Düzce...