03 / 05 / 2024

e Pancar OSB 3.etap fabrika

e Pancar OSB 3.etap fabrika

İZMİR’in merkezine en yakın sanayi bölgelerinden olma özelliğine sahip Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı süren 40 yeni tesis ile yüzlerce kişiye istihdam olanağı sağlayacak.

OSB'de yer alan parsellerle ilgili yönetmelik tamamen değişti! Bu şartları taşıyan tapuyu alabilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) Yer Alan Parsellerin Tamamen veya Kısmen Bedelsiz Tahsisine Dair Yönetmelik'te değişikliğe gidildi, bu şartları taşıyan tapuyu aşabilecek. İşte detaylar...

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

İstanbul Hal'inde çılgın ucuzluk! Patlıcan, salatalık, pancar, biber, şeftali, muz ne kadar? 27 Ekim 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 27 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, İstanbul Hali'nde patlıcan, salatalık, pancar, biber, şeftali, muz ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Tarım alanına OSB kurulamayacak!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında tarım alanlarına inşa edilen OSB'leri kaleme aldı.

OSB'lerde tamamen veya kısmen bedelsiz tahsis süresi uzatıldı!

Organize sanayi bölgelerinde (OSB) bulunan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsis edilme uygulamasının 31 Aralık 2024'e kadar uzatılmasına karar verildi. 

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı yüzde 100’e çıkarıldı!

Kırklareli Valiliği, yeni imar planına göre; OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS yüzde 70 iken yüzde 100 ‘e çıkarıldığını açıkladı. Bu sayede Kırklareli OSB katılımcıları, önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldu.

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

OSB Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik!

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Uygulama Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre; imar mevzuatına ilişkin yeni düzenlemeler getirildi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

e Pancar OSB 3.etap fabrika Haberi

e Pancar OSB 3.etap fabrika

Toplamda 130 hektarlık alanda kurulan bölgeye gösterilen ilgiden dolayı ikinci etabın da alt yapı yatırımlarına başladıklarının altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şairoğlu, gereken malzeme ve ekipmanların tamamının satın alındığını ve iki sene içinde altyapıyı bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Şairoğlu, "Yatırımcıdan gelen yoğun talebi değerlendirerek, bölgeyi üçüncü etap ile büyütme düşüncesini gündemimize aldık"...