26 / 05 / 2024

eba inşaat cennet koru projesi

eba inşaat cennet koru projesi

Cennet Koru satış ofisi 0212 465 51 00 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Keleşoğlu ve Eba İnşaat Cennet Koru projesi Soğuksu'da tren istasyonunun karşısında hayata geçiriliyor...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı durdu!

Çanakkale’de otopark sorunu her geçen gün artıyor. Otopark sorununu çözecek proje olarak lanse edilen Cennet Otoparkı’nın inşaatının durması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Bodrum'da inşaat yasağı 15 Mayıs’ta başlayacak!

Ege’nin incisi cennet yarımadada imara açılmadık yer kalmadı. Bodrum'da gürültü ve görüntü kirliliği nedeniyle uygulanan inşaat yasağı 15 Mayıs’ta başlayacak. Yasak öncesi ilçede şu günlerde yoğun bir inşaat faaliyeti yürütülüyor.

KG İnşaat Cennet Evler!

KG İnşaat Cennet Evler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Projede 32 daire ve 2 dükkan bulunuyor.

Cennet Koru Eba İnşaat!

Cennet Koru Eba İnşaat projesi, İstanbul Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde, Eba İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. Proje, 30 bin 328 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Küçükçekmece Cennet Koru teslim tarihi!

Küçükçekmece Cennet Koru teslim tarihi inşaat başladıktan 30 ay sonra olarak belirlendi. Keleşoğlu ve Eba İnşaat Cennet Koru Konutları projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki Aralık ayında başlıyor...

Eba İnşaat iki yeni projenin lansmanına hazırlanıyor!

Eba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar işleri büyütüyor. İplik üretiminden sonra inşaatta da büyüyen Uçar, Fikirtepe ve Küçükçekmece Cennet Mahallesinde iki projenin lansmanına hazırlanıyor,

Altun İnşaat Cennet Konakları 'nda 600 bin liraya 5+2 villa!

Altun İnşaat Cennet Konakları 'nda fiyatlar 400 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, 21 blok halinde yükselen Cennet Konakları 'nda 5 oda 2 salon villalar bulunuyor...

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

eba inşaat cennet koru projesi Haberi

eba inşaat cennet koru projesi


Keleşoğlu ve Eba İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Cennet Koru Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Küçükçekmece Soğuksu bölgesinde yükseliyor. Cennet Koru satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Küçükçekmece Cennet Koru Evleri projesi konut ve ticari üniteler bulunuyor. Cennet Koru Evleri Küçükçekmece projesinde 363 adet konut inşa ediliyor. Cennet Koru Evleri projesi 93 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Cennet Koru satış ofisi ile 0212 465 51 00 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Cennet Koru Evleri Küçükçekmece projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks, 3+2 dubleks, 3+1 teraslı, 4+1 teraslı konut tipleri tasarlandı.


Cennet Koru Evleri Küçükçekmece teslimleri 30 ay sonra gerçekleştiriliyor. Cennet Koru Evleri Küçükçekmece projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki ay başlıyor. Cennet Koru projesi Aralık ayında satışa çıkıyor.


Cennet Koru Evleri Küçükçekmece...