11 / 05 / 2024

Ebru Altay kim

Ebru Altay kim

Mimar Ebru Altay kimdir? Mimar Ebru Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ebru Altay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Altay...

Ebru Altay kimdir?

Mimar Ebru Altay kimdir? Mimar Ebru Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ebru Altay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Altay...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay görevinden ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu' nda bugün Yatırım Planlama ve Yönetimi' nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay'ın görevinden ayrıldığını duyurdu...

Dursun Atilla Altay kimdir?

İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay kimdir? Dursun Atilla Altay daha önce hangi görevlerde bulundu? Dursun Atilla Altay ne zaman İSKİ Genel Müdürü oldu? İşte İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay'ın özgeçmişi...

Ebru Altay kim Haberi

Ebru Altay kim

Ebru Altay kimdir?

Ebru Altay, 20.10.1975 yılında Bursa’da doğdu. İlköğretimi Diyarbakır’da başlayıp Eskişehirde tamamladı. Ortaöğretimi Eskişehir’de, Lise Eğitimini İzmir İnönü Lisesinde tamamlamıştır. 


Lisans Eğitimini 1998 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Müh.Mim. Fak. Mimarlık Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Bölümünde Mimarlıkta Zaman ve Mekan adlı tezle 2002 yılında tamamlamıştır.


1998 Yılında Kısa bir sure Atölye E Mimarlıkta sonrasında Projen Mimarlıkta ve 1999-2002 yıllarında Karaaslan Mimarlıkta Mimar olarak çalışmıştır. Bu bürolarda çeşitli yarışmalardan mansiyon ve satınalma alanlarında ödüller kazanılmıştır.


Karaaslan Mimarlıktan 2002 yılında ayrılarak Perin Özen Öztürker  ile beraber Peb Mimarlık Ltd. Şti.ni kurmuşlardır.


Peb Mimarlık Tasarım..

Peb Mimarlık Tasarım 2002 yılında Y. Mimar Ebru Altay ve Y. Mimar Perin Özen Öztürker tarafından kurulmuş olan Ankara merkezli bir tasarım ofisidir. Peb Mimarlık...