01 / 05 / 2024

Ebru Gül Çömüz kimdir

Ebru Gül Çömüz kimdir

DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz, gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür üstüne basa basa uyardı! İstanbul'da 100 bin binada insanlar ölümü bekliyor

Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da 100 bin binada insanların ölümü beklediğini belirterek, hızlı şekilde o insanlar için çözüm yolları aranması konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

TÜİK verilerine göre vatandaş maaşının büyük bölümünü gıdaya harcadı!

Türkiye genelinde 2022 yılı hane halklarının tüketim amaçlı harcamalarının en büyük bölümü gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu. İkinci sırada konut ve kira, üçüncü sırada ulaştırma masrafları yer aldı.

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Android telefon kullanıyorsanız hemen bakın! Bu yazılım banka hesaplarınızı boşaltmakla kalmıyor, eksilere düşürüyor!

Siber güvenlik tehditleri asla bitmez. Ortaya çıkan yeni kötü amaçlı yazılım, bir süredir gördüğümüz en tehlikeli olabilir.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Dolar sadece 14 gün içinde tam bu kadar olacak! Koşun hemen bakın

Dolar kuru 16 Ocak 2023 Pazartesi gününe yukarı yönlü başladı. Dolardaki yükseliş devam ederken vatandaşlar ''dolarlarımızı bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Doların yönünü merak edenler için, 14 gün sonra nacıl olacağı belli oldu. Koşun Bakın...

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Ebru Gül Çömüz kimdir Haberi

Ebru Gül Çömüz kimdir

DenizBank Çorum Şube Müdürü Ebru Gül Çömüz bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde değişiklikler yaptığını dile getirdi.Çömüz yaptığı yazılı basın açıklamasın da müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşmayı hedefleyen DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel ve köysel dönüşümde de çalışmalar gerçekleştiriyor' şeklinde belirtti. 


Çömüz gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu.Söz konusu maddenin yasalaşması ile hak sahiplerinin kendi imkânlan ile yıktırdıklan orta ve ağırlı hasarlı binaların da kentsel dönüşüm kapsamında kabul edileceğini vebu durumdaki vatandaşlara sağlayacağı avantajlan bulunduğunu belirtti.Çömüz konuyla ilgili bilgilerini şu şekilde aktardı: "Yeni evlerin teslimine kadar müşterimizin yanındayız" Ebru Gül Çömüz,kentselve köyseldönüşüm...