06 / 05 / 2024

Ebru Polatın evi soyuldumu

Ebru Polatın evi soyuldumu

İSTANBUL’daki yeni evine taşınan popçu Ebru Polat, pırlantaları ve değerli eşyaları çalındığını iddia etti. Polat, hırsızlıktan ev taşıma şirketini sorumlu tuttu.

Yüksek kiralara isyan eden Ebru Polat, villadan rezidansa taşınıyor!

Kira artışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çeken şarkıcı Ebru Polat, villadan rezidansa taşınma kararı aldı. 

Kira sözleşmelerinin temmuzda eskiye döneceğini söyleyen Ebru Polat artışlara tepki gösterdi! Çok fazla bu...

Kiralarda yüzde 25 sınırının Temmuzda kaldırılacağı söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de vatandaşlar merakla araştırıyor. Bunlardan biri de ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat temmuz itibariyle kira sözleşmelerinin eskisi gibi tüfe ile yapılacağını söyleyerek artışlara tepki gösterdi. 

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada karar!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ve  iş insanı Adnan Polat, petrol şirketi devrine ilişkin olarak kendisinden alınan 3,5 milyon dolar kaporanın geri verilmediği öne sürerek Sinan İdrizi hakkında şikayette bulunmuştu. Söz konusu davada mahkeme, Sinan İdrizi hakkında beraat kararı verdi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Ebru Polatın evi soyuldumu Haberi

Ebru Polatın evi soyuldumu

Hırsızlıktan ev taşıma şirketini sorumlu tutan Ebru Polat, ‘Ev taşıdığınız firmaları çok dikkatli seçin. Taşınırken evdeki pırlanta, saat ne varsa çaldılar’...