10 / 05 / 2024

Ebruli Ispartakule teslimat 

Ebruli Ispartakule teslimat 

Ebruli Ispartakule Evleri'nde lansman dönemine özel daireler 446 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılı içinde yapılacak...

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Ebruli Başakşehir projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL olarak açıklanan projede 738 konut ve 25 ticari ünite yer alıyor. 

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Ebruli Ispartakule teslimat  Haberi

Ebruli Ispartakule teslimat 

724 daire ve 52 ticari üniteden meydana gelen Ebruli Ispartakule projesi Sıtar İnşaat, Aslan Yapı, Torkam İnşaat Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje 47 bin 168 metrekare arsa alanına sahip. 

İstanbul’un gelişen yüzü olarak nitelendirilen Ispartakule yükselen Ebruli Ispartakule projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.  

4 katlı konaklar ile 28 katlı blokların yer aldığı Ebruli Ispartakule Evleri'nde lansman dönemine özel daireler 446 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  

Emlak Konut Ebruli Ispartakule ödeme kampanyası 2018!

Ebruli Ispartakule'de Emlak Konut GYO’nun yeni kampanyası  kapsamında yüzde 10 peşinat vererek, 84 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 

Kanal İstanbul güzergahına yakınlığıyla dikkat çeken proje Ispartakule metrosu ve TEM'e...