08 / 05 / 2024

ECB Profesyonel Tahminciler Anketi

ECB Profesyonel Tahminciler Anketi

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Profesyonel Tahminciler Anketi birinci çeyrek sonuçlarını açıkladı. Geçen yılın dördüncü çeyreğinde yapılan enflasyon tahminlerde değişiklik olmadı.

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Euro yatırımcıların gözü Avrupa Merkez Bankası'nda! Euro ne kadar? ECB faiz kararı ne zaman açıklanacak?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler sebebiyle milyonlarca kişi kuru yakından takip ediyor. Peki, 27 Temmuz 2023 euro ne kadar oldu? Gözler Avrupa Merkez Bankası (ECB) çevrildi.

ECB Başkanı Lagarde'den kritik faiz açıklaması geldi! Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

ECB Başkanı Christine Lagarde para politikası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklanın hemen ardından gözler euro/TL kuruna çevrildi. Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

Euro yerinde durmuyor! ECB Başkanı Lagarde resmen açıkladı! Euro böyle olacak!

ECB Başkanı Christine Lagarde para politikası hakkında önemli açıklamalar yaptı. Açıklamaların ardından gözler euro/TL kuruna çevrildi. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi? 

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Portekiz'in Sintra kentinde, Merkez Bankası’nın para politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve “Görünümde önemli bir değişiklik olmadığı sürece, Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğiz” dedi.

ECB'den emlak piyasası analizi: Faiz artırımları risk yaratıyor! 

Avrupa Merkez Bankası(ECB) tarafından, Finansal İstikrar Raporu  yayımlandı ve veriler açıklandı. ECB, raporda sıkılaştırma ile beraber emlak piyasasında "fiyat düzeltme riskinin" yükseldiği uyarısını yaptı. İşte ayrıntılar...

ECB faiz kararı açıklandı! İşte Avrupa Merkez Bankası faiz kararı...

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararının ne olacağı merak konusu oldu. Peki, ECB faiz kararı ne kadar arttı? Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?

Powertec 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatlarını merak edenler haberimöizi incelesin  Peki Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Piyasalar bu kararı bekliyordu ECB'den tarihi faiz kararı

Piyasaların dört gözle beklediği Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı. Avrupa Merkez Bankası-ECB, tarihinin en yüksek politika faizini verdi. ECB, politika faizini 75 baz puan artırdı.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Ecb Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ecb Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eymen Çağatay Bilge tarafından kuruldu.

ECB Profesyonel Tahminciler Anketi Haberi

ECB Profesyonel Tahminciler Anketi

Avrupa Merkez Bankası beklenti anketinde açıklanan sonuçlar doğrultusunda, 2020 yılı için, enflasyon ve işsizlik tahminleri sabit kalırken, gayrisafi yurt içi hasıla büyümesi yukarı yönlü revize edildi. Buna göre, yıllık harmonize enflasyon bu yıl için yüzde 1,2 olarak, 2021 ve 2022 yılları içinse sırasıyla yüzde 1,4 ve yüzde 1,5 olarak açıklandı. 

Ankette ortalama uzun vadeli enflasyon tahminleri de yüzde 1,7’de sabit kaldı.

ECB, bölgede fiyat istikrarını sağlamak için yüzde 2’nin hemen altında ancak yüzde 2’ye yakın seviyede enflasyon hedefliyor ancak 2013’den beri bu hedefe ulaşamıyor.

Ankete katılanların, Avro Bölgesi için gayri safi yurt içi hasıla büyüme tahminleri ise 2020 için yüzde 1’den yüzde 1,1’e yukarı yönlü revize edildi. Ankette GSYH'nin 2021 için yüzde 1,3’den yüzde 1,2’ye aşağı yönlü revize edilmesi de dikkati çekti. 2022...