29 / 07 / 2024

ECCO şubeleri

ECCO şubeleri

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

İzmir'deki kamu arazisine önce imar ve ruhsat sonra özelleştirme! Şehir Plancıları Odası dava açıyor!

Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası İzmir Şubeleri Özelleştirme İdaresi’nin Buca Tınaztepe’de önce imar plan değişikliği ile ticaret alanına çevirdiği sonra da satışını gerçekleştirdiği parselle ilgili olarak dava açacaklarını açıkladı.

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

A101'den Ramazan Bayramı'na özel bomba kampanya! Bu fırsatı kaçıran dizini döver

Pandemi döneminden sonra en çok zam gelen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıtlarına ard arda indirimler geliyor. Bir indirim de A101 marketlerinden geldi. Ecco marka Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32’li olanın satış fiyatı 99 TL'ye düştü.

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

A101 6 Nisan'da bombayı patlatıyor! Tuvalet kağıdına dev indirim! Yarın son gün

Ramazan-ı Şerif'in girmesiyle indirimler arak arakaya gelmeye başladı. Marketlerde en çok satışı yapılan ürünlerden biri olan tuvalet kağıdına yapıal indirimler herkesin ilgisini çekiyor. 06 Nisan 2023 (Yarın) 32'li Ecco Tuvalet Kağıdının fiyatı 99 TL ile satışa sunulacak.

Ayakkabıda İskandinav stili ECCO’da bir çok üründe indirim fırsatı sizi bekliyor! 22 Eylül 2022 Ecco fiyat listesi

Uluslararası ayakkabı markası ECCO, online satış kanalına yönelik bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. Cüzdandan kemere, çantadan ayakkabı ve bota seçili ürünlerde yüzde 30’u bulan indirime giden ECCO, lüksü her daim makul fiyatlara sunmayı hedefliyor.  

1400 Markette indirim başladı! Tarım Kredi Market nerede, hangi illerde bulunuyor? Tarım Kredi Market şubeleri nerede?

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim bugün itibariyle başlıyor. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev kiraları işçilerin ücretleriyle yarışıyor!

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Diyarbakır Şubeleri yaptığı açıklamada, "Market harcamaları bir önceki yıla göre iki katından fazla artmıştır. Elektrik faturaları tam bir soyguna dönüşmüştür. Ev kiraları işçilerin ücretleri ile yarışır seviyeye gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

ECCO şubeleri Haberi

ECCO şubeleri

Danimarkalı aile şirketi ECCO, deriden mağazaya kadar ayakkabının tüm aşamalarını tek çatı altında toplamayı tercih eden dünyanın tek zinciri olarak biliniyor. Hatta bu entegre sisteme tabakhane için hammadde temin edilen büyükbaş çiftliklerini de dahil etmek gerekir.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre 90 ülkede, 14 bin satış noktasında, 2 bin 200'den fazla mağazası bulunan Toosbuy Kasprzak ailesine ait olan ECCO, Türkiye'deki faaliyetlerine beş yıl önce başladı. Yüksek kaliteli beş büyük deri üreticisinden biri olan ve yılda 21 milyon adet ayakkabı satan ECCO'nun Türkiye'de 10 mağazası bulunuyor.

Türkiye perakende sektörünün deneyimli ismi Deniz Erda'nın genel müdürlüğünü yürüttüğü ECCO'nun şu günlerde çok önemli bir iş gündemi var. ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda...