04 / 05 / 2024

Ece Erkenin çeşmedeki evi

Ece Erkenin çeşmedeki evi

Sunucu Ece Erken, Çeşme'de yeni alacağı evi buldu. Alaçatı'da milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını söyledi.

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk Lirası mevduat faizleri, beş haftalık düşüş serisinden sonra geçtiğimiz hafta yeniden yükselişe geçti. Ancak paylaşılan bilgilere göre mevduat faizlerinin yeniden yükselişe geçeceği belirtildi.

Kiraların düşeceği tarih açıklandı!

Airbnb ve benzeri günlük konut kiralama yapan uygulamalara yönelik getirilen yeni kural ve düzenlemelerin 1 Ocak 2024'te yürürlüğe girmesiyle kısa zamanlı kiraya verilen evlerin normal kiralamaya döneceğine dikkat çeken sektör temsilcileri kiraların düşeceğini söyledi.

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati ile ceza kesmeye gidilir mi?

Organize suç örgütlerine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen Maserati ve Ferrari gibi süper lüks araçların Emniyet'e tahsisi tartışmalara neden oldu. Ekonomist Mahfi Eğilmez sordu: Maserati'li polisi gören vatandaş enflasyonun düşeceğine inanır mı?

Mevduat faizlerinde düşüş trendinin sonuna gelindi! Faizler yeniden yükselişe geçecek!

Mevduat faizleri son 1.5 ay içerisinde 15 puanın üzerinde gerileyerek yüzde 28’lerin altına indi. Uzmanlar, faiz oranlarındaki düşüş trendinin artık sonuna gelindiğini belirterek önümüzdeki dönemde yeniden yükselişe geçeceğini ileri sürüyor.

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Uzman Öğretmenlik Yıl Şartı 5'e Düşebilir: Meclis Açıldığında Neler Bekleniyor?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik yıl şartının 5'e düşeceği açıklamasını yapmıştı. Bu düzenlemenin gerçekleşmesi için kanun teklifinin Meclis'e sunulması gerekiyor. Ancak, bu yıl içerisinde düzenlemenin hayata geçmesi beklenmiyor.

Ne altın ne dolar hepsini sollayacak! O emtia 2023'e bomba gibi girecek! Analistler peş peşe açıkladı!

Analistler gümüşün önümüzdeki sene yükselişe geçeceğini aynı zamanda gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtiyorlar. Peki, 2023'te gümüş ne kadar olacak? Gümüş fiyatları arttı mı? İşte detaylar...

Euronun yükselişe gececeği tarih belli oldu! Son dakika gelişmesi! Elinde euro olanlar pür dikkat bakın!

Euro dolar paritesinde oynaklık devam ederken, Analistler euronun yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Elinde euro olanlar pür dikkat bakın! Euro kurunda son dakika gelişmesi...

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Gümüşte bunu yapan kazanacak. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten peş peşe açıklamalar geldi. 

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği net tarih belli oldu

Gümüş yatırımcıları, son zamanlarda sert düşüş yaşayan gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Yatırımcılar hemen bakın gümüş piyasasında neler olacak...

İslam Memiş doların düşeceğini söyledi ve tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, doların düşüşe geçeceğini belirterek tarih paylaştı.

Kripto para analistinden bomba yorum! Bitcoin'in yükselişe geçeceği zamanı açıkladı! Bitcoin...

Düşüşe geçen kripto para piyasası son günlerde yükseliş trendini yakaladı. Coin uzmanı bu yükselişten sonra kritik açıklamayı yaptı. İşte kripto ticareti uzmanı Michaël van de Poppe'in kripto para açıklaması...

Ece Erkenin çeşmedeki evi Haberi

Ece Erkenin çeşmedeki evi

Sunucu Ece Erken, Çeşme'de yeni alacağı evi buldu. Alaçatı'da milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını söyledi. Oğlumun rahat hareket edeceği bir ev bulduğunu belirten Erken, "Evimin satılmasını bekliyorum sonra beğendiğim evi alırım" dedi.


Yeni Asır


Haber Sözcü'de şöyle yer aldı;

Ece Erken Çeşme'de yeni alacağı ev için karar verdi. Alaçatı'da evi olan milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan sunucu Çeşme'den ev arıyor.


ÇEŞME'DE KARAR KILDI

Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını açıkladı. Oğlumun rahat hareket edeceği bir ev bulduğunu belirten Erken, "Evimin satılmasını bekliyorum sonra beğendiğim evi alırım" diye...