29 / 04 / 2024

Ece Naciye Kuntoğlu

Ece Naciye Kuntoğlu

Denizci Otomotiv Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ece Naciye Kuntoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Ekrem İmamoğlu Rumelihisarı'ndaki köşke yerleşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Patili Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patili Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Sert Gazioğlu ve Emrah Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı!

Anahtar teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşeceği Nidapark Kayaşehir projesi 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşuyor. Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı sunuluyor.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme planı!

Yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Motto İstanbul projesi 128 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Proje 16 katlı tek blok olarak yükseliyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul ödeme planı...

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

Ece Erken, Çeşme’deki evini 1.8 milyon TL'ye satıyor!

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

Ece Naciye Kuntoğlu Haberi

Ece Naciye Kuntoğlu
Denizci Otomotiv Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ece Naciye Kuntoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.


Denizci Otomotiv Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak ve satınalmak, satmak ve satışına aracılık yapmak. e- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f- Hava...