01 / 05 / 2024

Ece Seçkin nerede yaşıyor

Ece Seçkin nerede yaşıyor

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Şirketin merkez nakli Küçükçekmece’de yapıldı.

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Şeçkin Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Bekler tarafından kuruldu.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Ece Seçkin reklam parasıyla villa alacak!

Son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazanan Ece Seçkin, birikimiyle uzun zamandır istediği villayı alacak.

Ece Seçkin nerede yaşıyor Haberi

Ece Seçkin nerede yaşıyor

Genç şarkıcı Ece Seçkin, son 2 ayda yaptığı marka anlaşmalarından 2 milyon lira kazandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Çağrı Terlemez ile evlilik hazırlığı yapan şarkıcı, kazandığı parayı birikimlerine ekledi ve uzun zamandır istediği villayı...