06 / 05 / 2024

ECE Türkiye Mavibahçe avm

ECE Türkiye Mavibahçe avm

Bu yıl 7.'si gerçekleştirilen "ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü, "AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörlerini ağırladı. Toplantıda ECE Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Makarna üretim ve ihracatında dünya ikincisi olan Türkiye liderliğe oynuyor!

Türkiye Makarna Sanayicileri Derneği Başkanı Aykut Göymen, “9 ayda 700 milyon dolarlık makarna ihracatı yaptık. Makarna üretimi için buğday ithal ederken artık buğdayı da ihraç eder durumdayız” dedi.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Türkiye, internet üzerinden alışverişi sevdi! İşte 6 ayda harcanan rakam!

Türkiye'nin e-ticaret hacmi 2022 yılının ocak - haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 116 artarak 348 milyar liraya yükseldi.

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Türkiye genelinde 10 caminin restorasyonu tamamlandı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 10 caminin restorasyonunu tamamladı. Restorasyon çalışmaları tamamlanan camiler kısa süre içerisinde ibadete açıldı.

Hasan Sözbilir: Türkiye ölçeğinde 20 yerde deprem üretme olasılığı olan fay var!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'de 20 yerde deprem üreten fay hattı olduğunu söyleyerek olası depremler hakkında uyarılarda bulundu.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Kovid-19'da yabancıların Türkiye'deki arsalara ilgisi arttı!

Pandemi sürecinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki arsalara olan ilgi çoğaldı. 

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

ECE Türkiye Mavibahçe avm Haberi

ECE Türkiye Mavibahçe avm

Yedincisi gerçekleştirilen 'ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günii'nde, AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörleri biraraya geldi. Toplantıda ECE, Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı. 



Geleneksel hale gelen ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilen 'ECE Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü', AVM yatırımcıları ve perakende dünyasının önde gelen aktörlerini ağırladı. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann'ın yanı sıra, şirketin diğer üst düzey yöneticilerinin de katıldığı toplantının konuk konuşmacısı ise, Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner oldu. Toplantıda ECE Türkiye de 2 yeni projesini tanıttı. 



ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, "İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Aqua Florya, içerisindeki üst düzey markalar, önemli sayıda seçkin restoranlar ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu ile İstanbullular için benzersiz bir alışveriş ve eğlence destinasyonu. ECE Türkiye...